Milenicom ping sorunu

şuan arıyorum umarım işe yarar çünkü sorun olması çok saçma binada sıkıntı yok altyapı güzel kablo ile bağlanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hat değerlerini sıfırlamalarını istedim pingim düzeldi az dalgalanma yapıyor ama download upload hala kötü ankasya kutusunu kontrol etmeye gelceklermiş ondada sorun çıkmazsa modem değişimi yapılacakmış umarım düzelir.
Eğer oluyorsa test için modem getirmelerini sağlayabilirsin belki.

Eğer oluyorsa test için modem getirmelerini sağlayabilirsin belki.
ben büyük ihtimalle modemden düşünüyorum çünkü ilk aldığımda pingim 35 iken bile biri indirme yapmaya başladında download yerleri görmeye başlıyordu ve bayada ısınıyor modem bu sizce nasıl bir model ?

TP-LINK TD-W8961N​

ben büyük ihtimalle modemden düşünüyorum çünkü ilk aldığımda pingim 35 iken bile biri indirme yapmaya başladında download yerleri görmeye başlıyordu ve bayada ısınıyor modem bu sizce nasıl bir model ?

TP-LINK TD-W8961N​

bu markanın modemlerini hiç kullanmadım fakat modem önerisi istersen keenetic omni dsl çok beğeniliyor ona bakabilirsin.

bu markanın modemlerini hiç kullanmadım fakat modem önerisi istersen keenetic omni dsl çok beğeniliyor ona bakabilirsin.
mutlaka bakıcağım umarım sorunu çözerler müşteri hizmetleri sorununuzu mutlaka çözüceğiz içiniz rahat olsun dediler herşeyi zaman göstercek artık beklemeye kaldım mecbur o modemede bir göz atıcağım teşekkürler

mutlaka bakıcağım umarım sorunu çözerler müşteri hizmetleri sorununuzu mutlaka çözüceğiz içiniz rahat olsun dediler herşeyi zaman göstercek artık beklemeye kaldım mecbur o modemede bir göz atıcağım teşekkürler
En azından dediklerini anlayan bir müşteri hizmetleri var :). Diğer Iss'ler malum.

Geri