Boşa para vermeye gerek yok diye tavsiye etmiyorum. Hangi site güvenilirdir bilmiyorum ama trendyol'da vardı bi ara.yapmak istemiyorum cmd ile nereden alabilirm ve neden tavsiye etmiyorsun.
forum.donanimarsivi.com
Bu konuyu baştan sona kadar okudum oem key almaya karar verdim.Bi arkadaş bir yöntem vermişti bir deneyin ben çalışacağına inanıyorum benim deneme şansım olmadı ama çalışır diye düşünüyor para ödemeden temiz iş
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
bu oem keyi aldıktan sonra anakarta ggömüldüğünü biliyorum.
olur da laptopu satarsam bu keyi aldığım öteki pc ye geçirebilir miyim ve güvenilir bir site önerirseniz sevinirim...
aynen ben format atttım çop olduBen lazimbana sitesinden OEM key aldım kullanıyorum. PC değiştirince key çöp oluyor maalesef yenisini almak gerekiyor.
Kardeşim şaka mısın? CMD'den yapılan virüs.Bu kodlar tek kullanımlık.
Almanı tavsiye etmem cmd yöntemi en temiz yöntem.
CMD virüs mü? Kmspico ile karıştırdın herhalde.Kardeşim şaka mısın? CMD'den yapılan virüs.
İnşallah orijinaldir. Ayrıca OEM köyler format atınca silinmiyor. PC değiştirirsen çöp oluyor.aynen ben format atttım çop oldu
Post automatically merged:
ben 50 TL'ye yurt dışından aldım hemde orjinal miş kargo geldiğinde oğrendim