.

Daha önce tecrübeniz oldu mu bu konuda? Corona virüs ve tam kapanma bu konuya etki eder mi ayrıca?
Etki eder, normal dönemde olsa belki iglinen olurdu ama korona döneminde savcılar bu tür işlerle uğraşmaz.

ölmüş ninemin ruhuna söven bir arkadaşı dava etmek istiyorum ama şuan araştırma sürecindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neye dayanıyor bu dediklerin?
Allah aşkına Türkiye de adalet mi var istersen tüm kanıtların olsun ama RTE istemezse hiçbir şey olmaz

Bu arkadaş çocuk değil camini başına yıkarım allahını bimlemle ölmüş ninenin ruhunu bimlemle yapayım tarzı küfürler eden birinin çocuk olduğunu sanmıyorum
🤣 kesinlikle çocuk (yaş olarak 0-14 yaş arası anlamında dedim.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah aşkına Türkiye de adalet mi var istersen tüm kanıtların olsun ama RTE istemezse hiçbir şey olmaz
Siyaseti karoıştırmayalım lütfen.

Aylar sonra oyuna gireyim dedim.Şampiyon seçiminde birbirlerine sövüp çıktılar.Oyuna girdim.Birisi Allah'a sövüp feedlemeye başladı.

Keşke sende ona sövseydin yediğin küfür ile kalmazdın :) İçin soğurdu.

Herşeyine sövse yine bir şey yapamazsın oyunda geçmez böyle şeyler

Yok bu konuda tecrübesi olan var mı veya bir anısı olan onları merak istiyorum ona göre bende bu yola başvurucam başvurmasam bile merak ediyorum hiç emsal karar var mı bu konuda veya herhangi bir dava açılmış mı.
Instagramdan ederse oluyor , oyun içine karışılmıyor diye biliyorum.
Avukatın biri Instagram'a çekmeye çalışmıştı takımda küfredenleri(VALORANT)

geçen bana söven birine 4 katıyla sövmüştüm 5 kişi replediler beni bende tek onu repledim ban bildrimi geldi ağlıyor şuan

Instagramdan ederse oluyor , oyun içine karışılmıyor diye biliyorum.
Avukatın biri Instagram'a çekmeye çalışmıştı takımda küfredenleri(VALORANT)
Hayır en son yeni kanun çıkmıştı oyun da falanda küfürün cezası vardı diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,053
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri