Ruthless657
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Konu Sahibi Konu Sahibi
DqweqweqweUğraşmazlar.
Son düzenleme:
DqweqweqweUğraşmazlar.
Etki eder, normal dönemde olsa belki iglinen olurdu ama korona döneminde savcılar bu tür işlerle uğraşmaz.Daha önce tecrübeniz oldu mu bu konuda? Corona virüs ve tam kapanma bu konuya etki eder mi ayrıca?
qweqweqweqweEtki eder, normal dönemde olsa belki iglinen olurdu ama korona döneminde savcılar bu tür işlerle uğraşmaz.
Allah aşkına Türkiye de adalet mi var istersen tüm kanıtların olsun ama RTE istemezse hiçbir şey olmazölmüş ninemin ruhuna söven bir arkadaşı dava etmek istiyorum ama şuan araştırma sürecindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neye dayanıyor bu dediklerin?
ülkenin yarısı hapiste olurdu.Hocam LOL'de ki her toxic çocuğa dava açacak olsaydık kendimiz avukat olurduk, uğraşma boş ver.
Bu arkadaş çocuk değil camini başına yıkarım allahını bimlemle ölmüş ninenin ruhunu bimlemle yapayım tarzı küfürler eden birinin çocuk olduğunu sanmıyorum
Siyaseti karoıştırmayalım lütfen.Allah aşkına Türkiye de adalet mi var istersen tüm kanıtların olsun ama RTE istemezse hiçbir şey olmaz
Dava işini unut güzel kardeşim.Bir avukata sordum o da ekran görüntüleri delil olarak sayılmıyor daha fazla delil lazım dedi. Bulamazlar mı delili? Ne bilim savcı istese vermezler mi ki?
Instagramdan ederse oluyor , oyun içine karışılmıyor diye biliyorum.Yok bu konuda tecrübesi olan var mı veya bir anısı olan onları merak istiyorum ona göre bende bu yola başvurucam başvurmasam bile merak ediyorum hiç emsal karar var mı bu konuda veya herhangi bir dava açılmış mı.
Hayır en son yeni kanun çıkmıştı oyun da falanda küfürün cezası vardı diye biliyorum.Instagramdan ederse oluyor , oyun içine karışılmıyor diye biliyorum.
Avukatın biri Instagram'a çekmeye çalışmıştı takımda küfredenleri(VALORANT)