Öneri Klavye Tavsiyesi 400-600 TL

mertrix

80+
Reaksiyon skoru
42
Gamepower ın saber rgbsini kullanıyordum 1 senelik olmasına rağmen w tuşu bozuldu değiştiremiyorum uzun lafın kısası 400-600 civarı klavye tavsiyelerinizi bekliyorum
özellikler :swich farketmez türkçe klavye olması lazım kesinlikle enter hep büyük kullandım ama küçükte olur artık ne yapalım daha ucuz oluyo küçük enterlar genelde

kesinlikle türkçe olması lazım demişsin ama aklında bulunsun diye atıyorum forumda kullananlar var bende sipariş verdim

Gamepower ın saber rgbsini kullanıyordum 1 senelik olmasına rağmen w tuşu bozuldu değiştiremiyorum uzun lafın kısası 400-600 civarı klavye tavsiyelerinizi bekliyorum
özellikler :swich farketmez türkçe klavye olması lazım kesinlikle enter hep büyük kullandım ama küçükte olur artık ne yapalım daha ucuz oluyo küçük enterlar genelde
saberın 2 sene garantisi var. garantiye gönder. belki para iadesi yaparlar, yeni alacağın klavyeye katkısı olur.

Asus K1 450 TL fiyatı var ben onu alacağım çok düşündüm en iyi alternatif o bana sorarsan 600 vereceğine koy 300 400 en üst kalite klavyeler var Asus rog gibi onlara bak derim

saberın 2 sene garantisi var. garantiye gönder. belki para iadesi yaparlar, yeni alacağın klavyeye katkısı olur.
yok knk ya w bozuk diyr dedim belki tuş değişiyordur swichi çıkarmaya çalıştım almazlar bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,925
Üyeler
194,742
Son üye
muratdeniz42
Geri