jamiryo123
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
arkadaşlar twitch yayını yapmak istiyorum yeni pc topluyorum amd 2600 msı b450 anakart 8gb ram var ekran kartı olarak ne almalıyım donma yapmadan yayın yapabilmek için
tamam rami 16 olarak değiştirebilirimekran kartından önce 2x8 yapman lazım rami ondan sonra ekran kartına gelir sıra
ram konusunu 16 ya çıkartabilirim 2 bin civarı bütcemEğer o eşyalar elinde varsa 1 adet daha aynı ramden almalısın. Ekran kartı olarak butcen ne kadar? Ve internetin iyi mi?
Ekran kartı için bütçe nedirtamam rami 16 olarak değiştirebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
RAM konusunu 16 ya çıkartabilirim 2 bin civarı bütcem
Gtx 1660 super düşünebilirsin üstüne biraz daha ekleyiptamam rami 16 olarak değiştirebilirim
RAM konusunu 16 ya çıkartabilirim 2 bin civarı bütcem
2000 civarı bütçemBütçen ?
Yayın için mümkünse RTX ekran kartı almaya çalışsan daha iyi olur bu bütçede en uygun 1660 super alınır vatanda var indirimde.2000 civarı bütçem
Rx580 oc2000 civarı bütçem
3Yayında öncelik upload hızıdır. Kaç upload var ve kaç p yayın vereceksin?
5500xt gaming isimi gorur mu yeterli olurmu birde inno3d 1660super var gamegarajda oraya cok guvenemedim bu iki ekran kartida is gorur mu?Yayın için mümkünse RTX ekran kartı almaya çalışsan daha iyi olur bu bütçede en uygun 1660 super alınır vatanda var indirimde.
1660 super çok daha iyi bir kart 1650 super bile daha iyi sayılır.5500 xt gaming veya
3
5500xt gaming isimi gorur mu yeterli olurmu birde inno3d 1660super var gamegarajda oraya cok guvenemedim bu iki ekran kartida is gorur mu?