Yardım Cloud 2 Wireless vs Steelseries Arctis 7 Wireless vs Corsair Void Elite Wireless

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
448
fps oyunları oynuyorum ve youtube a başlayacağım hangisinde daha iyi ses kasılır ve hangisinin mikrofonu daha iyidir bütçe önemli değil Steelseries Arctis 7 Wireless mı Cloud 2 Wireless mı yoksa Corsair Void Elite Wireless mı

Corsairi zaten direk eledim. Arctic ve cloud 2 arasında kaldım. İkisi arasında da konfor olarak daha iyi olduğu için Cloud 2 yi alırdım ben olsam. Ses kasmada ikiside üzmez seni. İkiside üst seviye kulaklık zaten. Ben şuanda da 3-3.5 yıldır cloud2 kullanıyorum. Onunda güvecilye cloud 2 alırdım.

Corsairi zaten direk eledim. Arctic ve cloud 2 arasında kaldım. İkisi arasında da konfor olarak daha iyi olduğu için Cloud 2 yi alırdım ben olsam. Ses kasmada ikiside üzmez seni. İkiside üst seviye kulaklık zaten. Ben şuanda da 3-3.5 yıldır cloud2 kullanıyorum. Onunda güvecilye cloud 2 alırdım.
tamamdır teşekkürler cloud 2 ye 1 puan ekledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@AydinSahin

@Furkan Aslan

Son düzenleme:
Arctis serisi almazdım.
Cloud 2 ya da Corsair'ın kulaklığını alırdım.
@bariskarali niye corsair'ın kulaklığını eledin ?

Corsair Void Elite güzeldir mikrofonu cloud 2 den iyi ama ses kasmak için cloud 2 daha iyi

Rahatlıkta Arctis 7 çok daha iyi.
Ses olarak C2W.

Rahatlıkta Arctis 7 çok daha iyi.
Ses olarak C2W.
bana ses lazım olduğu için c2w ye 1 puan

C2W al.

Benim tanıdık kullanıyor şarjı baya dayanıyor.

c2w 5 puan oldu

C2W al.

Benim tanıdık kullanıyor şarjı baya dayanıyor.
artık başka kulaklık seçmem buldum artık şükür

bana ses lazım olduğu için c2w ye 1 puan

c2w 5 puan oldu

artık başka kulaklık seçmem buldum artık şükür
Mantıklı olan C2W zaten :)

Corsair Void’i sıralamaya koymana gerek yok,
Artics 7 ile C2W ile aynı seviyede değil.
Cloud 2 Wireless gayet iyi bir kulaklık ses kasma gibi konularda çok üst düzey bir performansa sahip, mikrofonunun çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim ama berbat da değil gayet yeterli.
Artics serisinin amaçlı zaten konfor ama ben şahsen almam C2W varken.
Benim önerimse listede olmayan G733 olacaktır:

Geri