Öneri PSU Tavsiyesi

Aperius

80+
Reaksiyon skoru
142

Konuda bahsettiğim gibi bir sıkıntı yaşıyorum, umarım PSU kaynaklı bir sorundur. Şu an 600W 80+Bronze Rampage PSU kullanıyorum ve arkadaşların çoğu PSU değiştir geçer tarzı cevap verdiği için bu çözümü denemeye karar verdim. 600-750 Watt kaliteli PSU önerisi verir misiniz?

Fsp markasina bakabilirsin

Dostum PSU'da sorun varsa garantiye gönderin. Kötü bir PSU değil. Sistem özelliklerin neler?

Kaliteli bir güç kaynağıdır. Düşünüp değerlendirebilirsiniz.

Dostum PSU'da sorun varsa garantiye gönderin. Kötü bir PSU değil. Sistem özelliklerin neler?

Kardeşim belli değil ki işte sorun olup olmadığı da, GTA 5 online giriyorum birkaç saat sonra kapanıyor ekran,mouse,klavye. Kasadan da sanki arabaya ara gaz verir gibi ses geliyor. Arkadaşlarda PSU değiştir kalitesiz PSU diyor.

Kardeşim belli değil ki işte sorun olup olmadığı da, GTA 5 online giriyorum birkaç saat sonra kapanıyor ekran,mouse,klavye. Kasadan da sanki arabaya ara gaz verir gibi ses geliyor. Arkadaşlarda PSU değiştir kalitesiz PSU diyor.
Sıcaklık sorunuda olabilir. PSU'da. MSI Afterburner yazılımı ile oyun oynarken sıcaklık değerlerine bakıp sonucu yazar mısın?

Sıcaklık sorunuda olabilir. PSU'da. MSI Afterburner yazılımı ile oyun oynarken sıcaklık değerlerine bakıp sonucu yazar mısın?

Ark Survival Evolved max 80 derece
GTA 5 max 75
Diğer oyunlar max 60-70 derece

İşlemci max 65 dereceyi görüyor

Nvidianın resmi sitesinde 95 dereceye kadar yükselebileceği yazıyor ekran kartının, GTX 1660 Ti

Ark Survival Evolved max 80 derece
GTA 5 max 75
Diğer oyunlar max 60-70 derece

İşlemci max 65 dereceyi görüyor

Nvidianın resmi sitesinde 95 dereceye kadar yükselebileceği yazıyor ekran kartının, GTX 1660 Ti
Sıcaklık normal. PSU'da sorun olabilir servise göndermek en iyi tercih olacaktır. İade isteyin o parayla daha kaliteli bir PSU alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,063
Üyeler
191,206
Son üye
d4rk.tech
Geri