Yardım İlk defa pc toplicagim yardım pls

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
7500
Ana kart :Asus prime h410m-e
İşlemci :intel İ5 10400
Ram :hyperx fury 8 GB 2666 mghz
(Rami en yakın zamanda yukselticegim 16gb 3000 mghz e)
Psu :pOWER BOOST FURY 550W 80 plus
Ssd : Gigabyte 256 GB m. 2 ssd 1700mb okuma 1100mb yazma
(en yakın zaman da yukselticegim)
Ekran kartı : rx 550 4gb 128 bit düşünüyorum veyahut da gtx 1050 ti 4 GB gaming 128 bit

Ana kartımı aldım bu ayın 5inde ıtopya dan işlemci psu ssd ve Ram ı sipariş edicem inş Bi sorun olmaz ise bir sonraki ay ise ekran kartını alicam toplicagim sistemim bu biraz yardımcı olursanız sevinirim acikcasi (ÇOK KÖTÜ SİSTEM /ORTA SİSTEM / ÇOK GÜZEL SİSTEM) şeklinde yorumlayıp fikrinizi soylebilirmisiniz rica etsem

Ana kart :Asus prime h410m-e
İşlemci :intel İ5 10400
Ram :hyperx fury 8 GB 2666 mghz
(Rami en yakın zamanda yukselticegim 16gb 3000 mghz e)
Psu :pOWER BOOST FURY 550W 80 plus
Ssd : Gigabyte 256 GB m. 2 ssd 1700mb okuma 1100mb yazma
(en yakın zaman da yukselticegim)
Ekran kartı : rx 550 4gb 128 bit düşünüyorum veyahut da gtx 1050 ti 4 GB gaming 128 bit

Ana kartımı aldım bu ayın 5inde ıtopya dan işlemci psu ssd ve Ram ı sipariş edicem inş Bi sorun olmaz ise bir sonraki ay ise ekran kartını alicam toplicagim sistemim bu biraz yardımcı olursanız sevinirim acikcasi (ÇOK KÖTÜ SİSTEM /ORTA SİSTEM / ÇOK GÜZEL SİSTEM) şeklinde yorumlayıp fikrinizi soylebilirmisiniz rica etsem
Hazır sistemlere göz attınız mı 7500 tl ye belki 1650 sistem bulurdunuz.

Hazır sistemlere göz attınız mı 7500 TL ye belki 1650 sistem bulurdunuz.
Evet ama asgari ücret li bir şekilde çalıştığım için 3 4 ay beklemek istemedim açıkçası ve ayrıca aldığım her parçanın ayrı ayrı garantisi olduğu için daha mantıklı geldi bana gore

5600 e bile var r5 3600 1650 li sistem bu sistemden her şekil daha ucuz
Evet ama az önceki arkadaşa dediğim gibi her parçanın ayrı ayrı garantisi var böylelikle ve ayrıyetten örneğin i3 5.nesil işlemci var 1660 ekran kartı var hazirsistemlerde ya işlemci den kisiyorlar yada başka bir parçadan Bn hepsi eşit olsun dige kendim topluyorum yoksa bende biliyorum hazır sistem almayı

Evet ama az önceki arkadaşa dediğim gibi her parçanın ayrı ayrı garantisi var böylelikle ve ayrıyetten örneğin i3 5.nesil işlemci var 1660 ekran kartı var hazirsistemlerde ya işlemci den kisiyorlar yada başka bir parçadan Bn hepsi eşit olsun dige kendim topluyorum yoksa bende biliyorum hazır sistem almayı
Araştırırsan aslında çok iyi sistemler var hangisi dengeli olduğunu biliyorsan alabilirsin

Araştırırsan aslında çok iyi sistemler var hangisi dengeli olduğunu biliyorsan alabilirsin
Olabilir ama artık çok geç :D Ana kartı alalı 1 ay oldu neredeyse geri iade edemem
Post automatically merged:

5500xt li sistem vardı snrm 7100 e
Ana kartı aldığım için hazır sistemleri eledim artık geri iade edemem 1 ay oldu 14 gün geri iade si vardı aldığım zaman
Post automatically merged:

Şuanda satıl alma ekran kartlarında yükseliş söz konusu.
Ekran kartını şuan alicam zaten 1 ay son Allah nasip ederse

Son düzenleme:
Bahsettiğim hazır sistemler iz*ly v.b sistemler değil. İncehesap Sinerji İtopya gibi markaların hazır sistemlerinden bahsediyorum. Zaten hazır sistemlerin çoğu içerik üreticileri tarafından sunulduğu için parçaların uyumsuz olacağını pek düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,351
Üyeler
190,900
Son üye
ntaildota
Geri