MF ThaNatos
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
1 adet ssd ve 1 adet hdd kullanıyorum sorum şu anakarta 1 adet daha ssd ekleyebilir miyim internetten araştırdım bulamadım cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ben de b450m-k kullanıyorum. Üzerinde 5 adet bağlantı noktası var. 1'i ekran kartının olduğu bölgeye yakın olduğu için yerini değiştirdim ve sıkıntı yaşamadım.
Sata kablosunu satın alman gerekir... ama guc kablon muhtemelen vardır. (Kasanin icine bakip PSU den çıkan güç kablosun birinin ucu boştur muhtemelen... fotgrafta işaretlediğim guc baglantisi yeri, buna girecek kablon var mi diye kontrol edebilirsin)Teşekkür ederim siz dedikten sonra baktım 4 adet sata girişi var 2 tane daha yerim var kafamda takılan şey ise bu kablolar kasanın içinde var mıdır yani sata ve güç kablosu yoksa almak mı lazım ayrı yeten alırsak güç kaynağına mı takmak lazım .Bu konularda biraz acemiyim de![]()
PSU'dan çıkan güç kablosu yetersizse mevcut kabloya çoklayıcı takabilirsin.Teşekkür ederim siz dedikten sonra baktım 4 adet sata girişi var 2 tane daha yerim var kafamda takılan şey ise bu kablolar kasanın içinde var mıdır yani sata ve güç kablosu yoksa almak mı lazım ayrı yeten alırsak güç kaynağına mı takmak lazım .Bu konularda biraz acemiyim de![]()
Sata kablosunu satın alman gerekir... ama guc kablon muhtemelen vardır. (Kasanin icine bakip PSU den çıkan güç kablosun birinin ucu boştur muhtemelen... fotgrafta işaretlediğim guc baglantisi yeri, buna girecek kablon var mi diye kontrol edebilirsin)Alıntıyı görüntüle
PSU'dan çıkan güç kablosu yetersizse mevcut kabloya çoklayıcı takabilirsin.