Nasıl anlamadım pc ye mi yoksa arkasından miModem LAN kablosuylamı bağlı yoksa bluetooth gibi birşeymi ?
Bluetooth değil akaModem LAN kablosuylamı bağlı yoksa bluetooth gibi birşeymi ?
Modemlerde LAN1den LAN4 e kadar kablo yerleri olur onlara takılı LAN kablosu ile pcye bağlımı yoksa usb gibi bluetooth ilemi demek istedim.Nasıl anlamadım pc ye mi yoksa arkasından mi
Post automatically merged:
Bluetooth değil aka
Hayır lan kablosuyla format atmadan önce çalışıyordu İnternetten bir İSO buldum win 7 onla formatladim böyle olduModemlerde LAN1den LAN4 e kadar kablo yerleri olur onlara takılı LAN kablosu ile pcye bağlımı yoksa usb gibi bluetooth ilemi demek istedim.
İnternete bağlanmayınca da hiç bir sürücü güncellenmiyorModemlerde LAN1den LAN4 e kadar kablo yerleri olur onlara takılı LAN kablosu ile pcye bağlımı yoksa usb gibi bluetooth ilemi demek istedim.
Modem ışıkları varmı yoksa yokmu ? yani bilgisayardanmı bağlanmıyor sadeceHayır lan kablosuyla format atmadan önce çalışıyordu İnternetten bir İSO buldum win 7 onla formatladim böyle oldu
İnternete bağlanmayınca da hiç bir sürücü güncellenmiyor
İnternet simgesine tıklayıp ağ ve paylaşıom merkez<ini aça tıklayın ve eklran görüntüsü atınSadece pc
İnternet simgesine tıklayıp ağ ve paylaşıom merkez<ini aça tıklayın ve eklran görüntüsü atın
Güzel soru bilmiyorum
Memleketyazilim
PROSet/Wirelles Wİ-Fİ Driver lazımdır belki bende anlayamadım. Telefondan veya nereden bakıyorsanız bilgisayarın özelliklerine göre uygun olanı indirin ve bilgisayara usb ile felan birşeyle atıp kurun.
Memleketyazilim güvenli olmayabilir hiç duymamıştım, sistem özellikleri yüksekse windowsun yapımcısılarınınmı ne işte microsofttan indirin gerçek iso. ama win7 yok.Alıntıyı görüntüle
Güzel soru bilmiyorum
Memleketyazilim
64 biti indirdim flasha attım sonra pc ye taktım imza doğrulanmamış diyorPROSet/Wirelles Wİ-Fİ Driver lazımdır belki bende anlayamadım. Telefondan veya nereden bakıyorsanız bilgisayarın özelliklerine göre uygun olanı indirin ve bilgisayara usb ile felan birşeyle atıp kurun.
![]()
Yazılım Intel® PROSet/Wireless Software ve Wi-Fi Sürücülerini İndirin
İndir bağlantısına sahip Intel® PROSet/Wireless Software ve Wi-Fi sürücülerin listelerini sağlar.www.intel.com.tr
Memleketyazilim güvenli olmayabilir hiç duymamıştım, sistem özellikleri yüksekse windowsun yapımcısılarınınmı ne işte microsofttan indirin gerçek iso. ama win7 yok.