Win 7 format attım bazı sürücüler yüklenmiyor

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Mesela İnternete bağlanmıyor ethernet kablosuylada aygit yöneticisinde ünlem çıkıyor üstünde nasıl halletcem usb den formatladim

Modem LAN kablosuylamı bağlı yoksa bluetooth gibi birşeymi ?

Nasıl anlamadım pc ye mi yoksa arkasından mi
Post automatically merged:

Bluetooth değil aka
Modemlerde LAN1den LAN4 e kadar kablo yerleri olur onlara takılı LAN kablosu ile pcye bağlımı yoksa usb gibi bluetooth ilemi demek istedim.

Modemlerde LAN1den LAN4 e kadar kablo yerleri olur onlara takılı LAN kablosu ile pcye bağlımı yoksa usb gibi bluetooth ilemi demek istedim.
Hayır lan kablosuyla format atmadan önce çalışıyordu İnternetten bir İSO buldum win 7 onla formatladim böyle oldu

İnternete bağlanmayınca da hiç bir sürücü güncellenmiyor

Hayır lan kablosuyla format atmadan önce çalışıyordu İnternetten bir İSO buldum win 7 onla formatladim böyle oldu

İnternete bağlanmayınca da hiç bir sürücü güncellenmiyor
Modem ışıkları varmı yoksa yokmu ? yani bilgisayardanmı bağlanmıyor sadece

İnternet simgesine tıklayıp ağ ve paylaşıom merkez<ini aça tıklayın ve eklran görüntüsü atın
16199558614875476658130096891349.jpg

İnternet simgesine tıklayıp ağ ve paylaşıom merkez<ini aça tıklayın ve eklran görüntüsü atın
16199559398854374271720551946309.jpg

Format dosyasını (ISO) nereden indirdiniz onda sorun oalbilir çok meşgul ettim özür dilerim
@Kamina @Emre123a
Güzel soru bilmiyorum

Format dosyasını (ISO) nereden indirdiniz onda sorun oalbilir çok meşgul ettim özür dilerim
@Kamina @Emre123a
Memleketyazilim

Alıntıyı görüntüle

Güzel soru bilmiyorum
PROSet/Wirelles Wİ-Fİ Driver lazımdır belki bende anlayamadım. Telefondan veya nereden bakıyorsanız bilgisayarın özelliklerine göre uygun olanı indirin ve bilgisayara usb ile felan birşeyle atıp kurun.

Alıntıyı görüntüle

Güzel soru bilmiyorum

Memleketyazilim
Memleketyazilim güvenli olmayabilir hiç duymamıştım, sistem özellikleri yüksekse windowsun yapımcısılarınınmı ne işte microsofttan indirin gerçek iso. ama win7 yok.

PROSet/Wirelles Wİ-Fİ Driver lazımdır belki bende anlayamadım. Telefondan veya nereden bakıyorsanız bilgisayarın özelliklerine göre uygun olanı indirin ve bilgisayara usb ile felan birşeyle atıp kurun.

Memleketyazilim güvenli olmayabilir hiç duymamıştım, sistem özellikleri yüksekse windowsun yapımcısılarınınmı ne işte microsofttan indirin gerçek iso. ama win7 yok.
64 biti indirdim flasha attım sonra pc ye taktım imza doğrulanmamış diyor

Geri