En Sevdiğiniz Anime Opening ve Endingi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,137
Ben başlıyorum,

Opening:
Her ne kadar Tokyo Ghoul'u gram sevmesem de Unravel diye bir gerçek var. Müthiş bir parça. J-Rock'a olan saygımı kazandırdı.

Ending:
NANA benim için en özel anime. En iyi değil en özel. Bitirdikten sonra etkisinden çıkamadım. Animenin temasının rock müzik olması da beni içine çeken en büyük etmen.

Ben başlıyorum,

Opening:
Her ne kadar Tokyo Ghoul'u gram sevmesem de Unravel diye bir gerçek var. Müthiş bir parça. J-Rock'a olan saygımı kazandırdı.

Ending:
NANA benim için en özel anime. En iyi değil en özel. Bitirdikten sonra etkisinden çıkamadım. Animenin temasının rock müzik olması da beni içine çeken en büyük etmen.
en iyi openingim
en iyi endingim

ben genelde atlıyorum ama en sevdiğim opening Bleach ilk opening

Black Clover nasıl isekai türü mü ?
öteki dünyaya gitmek yok knk direk büyülü bi dünya var orda büyüsü olmayan bi çocuk var onun hikayesini anlatıyor 170bölümlük seri filmi gelicek sonbahardaydı heralde dörtgözle bekliyorum ben .D

edit:dünyada büyü kitaplarıda var 8yaşındamı ne alınıyordu onlardan biri gelicek çocuğa daha sonra bi tık spoiler gibi ama kb :d

Son düzenleme:
öteki dünyaya gitmek yok knk direk büyülü bi dünya var orda büyüsü olmayan bi çocuk var onun hikayesini anlatıyor 170bölümlük seri filmi gelicek sonbahardaydı heralde dörtgözle bekliyorum ben .D

edit:dünyada büyü kitaplarıda var 8yaşındamı ne alınıyordu onlardan biri gelicek çocuğa daha sonra bi tık spoiler gibi ama kb :d
Baya da uzunmuş beya. Başlasam mı ?

eminmisin şimdi ecchli bişe öneririm beğenmezsin :D en azından kafanda romantizmmi okulmu aksiyonmu onları belirtki önerdiğimde zevk al yoksa anime bol bende :D
Aga sapık animeler ve lisede geçen romantik animeler olmasın.

harrrbi bu arada nerde siri :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hmmmmmm
tensei shittera slime datta ken ve maou gakuin no futekigousha shijou saikyou önerebilirim ilk başta
Adı bu kadar uzun mu animenin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,216,320
Üyeler
196,927
Son üye
TLGGVL
Geri