Modem değiştikden sonra bilgisayar internete bağlanmıyor.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,253
10 Dakika önce modem değişti teknik servis geldi degiştirdi. Ama şimdi internete bağlanmıyor bilgisayar sebebi ne olabilir nasıl çözeriz?

10 Dakika önce modem değişti teknik servis geldi degiştirdi. Ama şimdi internete bağlanmıyor bilgisayar sebebi ne olabilir nasıl çözeriz?
Bağlantılar doğru olduğunu varsayıyorum teknik servis değiştirmiş nede olsa modem arayüzünden ayarlanması gerekiyor. İnternet sağlayıcını ara sana tek tek anlatırlar ne yapacağını.

Bağlantılar doğru olduğunu varsayıyorum teknik servis değiştirmiş nede olsa modem arayüzünden ayarlanması gerekiyor.
Modem arayüzüne girdikden sonra ne yapmam gerek?

Eğer modemin otomatik almıyorsa kullanıcı adı ve şifren ile modem kurulumu yapman gerekir ama ilginç olanı servisin yapması gerekmezmiydi neyse iss ni ara

wan ayarları kısmına kullancı adı ve şifre girmen gerek bağlantı tipi(Protokol tipi) PPPoE değilse onuda düzelt.
Screenshot_2021-05-03-15-39-40-837_com.android.chrome.jpg

Bunlar var

Bunların hepsi yerli yerindeyse internet sağlayıcını ara bir süre sonra gelebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kolay kurulum yeri yok mu hızlı ayarlamada ne var oraya bak.
Şifre değiştirme ekranına attı. Değiştirdikden sonra gene ana sayfaya attı

Şifre değiştirme ekranına attı. Değiştirdikden sonra gene ana sayfaya attı
kullancı adı
şifre
bağlantı tipi
vlan gibi şeylerin olması lazım en azından benim modemimde o şekilde hangi modemi kullanıyorsunuz

kullancı adı
şifre
bağlantı tipi
vlan gibi şeylerin olması lazım en azından benim modemimde o şekilde hangi modemi kullanıyorsunuz
HG8245X6
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2021-05-03-16-03-21-675_com.android.chrome.jpg

Ethernet Port kısmına girince böyle bir şey ile karşılaştım. Her şey 0.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,561
Üyeler
192,751
Son üye
maximusus
Geri