Bağlantılar doğru olduğunu varsayıyorum teknik servis değiştirmiş nede olsa modem arayüzünden ayarlanması gerekiyor. İnternet sağlayıcını ara sana tek tek anlatırlar ne yapacağını.10 Dakika önce modem değişti teknik servis geldi degiştirdi. Ama şimdi internete bağlanmıyor bilgisayar sebebi ne olabilir nasıl çözeriz?
wan ayarları kısmına kullancı adı ve şifre girmen gerek bağlantı tipi(Protokol tipi) PPPoE değilse onuda düzelt.Modem arayüzüne girdikden sonra ne yapmam gerek?
Bunların hepsi yerli yerindeyse internet sağlayıcını ara bir süre sonra gelebilir.wan ayarları kısmına kullancı adı ve şifre girmen gerek bağlantı tipi(Protokol tipi) PPPoE değilse onuda düzelt.
Kolay kurulum yeri yok mu hızlı ayarlamada ne var oraya bak.
Şifre değiştirme ekranına attı. Değiştirdikden sonra gene ana sayfaya attıBunların hepsi yerli yerindeyse internet sağlayıcını ara bir süre sonra gelebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kolay kurulum yeri yok mu hızlı ayarlamada ne var oraya bak.
kullancı adıŞifre değiştirme ekranına attı. Değiştirdikden sonra gene ana sayfaya attı
HG8245X6kullancı adı
şifre
bağlantı tipi
vlan gibi şeylerin olması lazım en azından benim modemimde o şekilde hangi modemi kullanıyorsunuz
masaüstünden girince farklı yerlerde çıkıyorHG8245X6
Alıntıyı görüntüle
Ethernet Port kısmına girince böyle bir şey ile karşılaştım. Her şey 0.
Ya dsl bağlı değil veya daha hattın açılmamış arayıp sor.HG8245X6
Alıntıyı görüntüle
Ethernet Port kısmına girince böyle bir şey ile karşılaştım. Her şey 0.