Lol'de neden sürekli küfür ediliyor?

1. rakibin öyle bir rün ve build yapıp sana tek atarsa sinirlenirsin
2. takımında herhangi biri karşı rakibi beslerse (belli bir ölmeye kadar rakiba 300 gold veriyor)
3. adamın keyfine göre oynadığın için yani mesela midi vermezsen feedlerim, bunu yapmazsan çıkarım vb.
4. takımındaki kişi çok büyük hata yada sürekli aynı hatayı yaparsa

O oyunun kitlesi bambaşka. Efendi gibi oynayan da var, bütün gün pc başından kalkmayıp ana avrat küfür ede ede oynayan da var. Lakin küfür edenler efendi efendi oynayanlara göre bir hayli fazla. Öyle ki küfür etmeyi arşa çıkartıp fantezili şekilde bilumum her değerine sövüyorlar. Eğer çevreni, dinini seviyorsan hiç başlama.
benim bilgisayar aldığım firmanın sahibine bile sövmüşlerdi sen düşün

Kardeşim bu birçok oyunda var valorant,cs de 40-50 vurup kaybedince bende monitörü kıracak gibi oluyorum :D

lolü bilmediğim için merak ediyorum neden sürekli küfür ediliyor veya neden sürekli monitor kırılıyor ve biri bana lolü anlatırsa çok güzel olucak
12-13 yaşındaki çocuklar kitlesi neden olduğunu anlamışsındır. genellikle bunlarda zaten gerçek hayatta da aynı oluyorlar genellikle calorantta daha beter. sesli olduğu için küfürler havalarda

başla anlarsınız diyorsunuzda bunun anlatımlı hali yokmu?

Buna neden bu kadar güldüm. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlama başlama.
hayatımda duyamayacağım göremeyeceğim küfürleri yedim evin mimarına bile sövüyorlar
sadece master oynadığım için di 🥺
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başla anlarsınız diyorsunuzda bunun anlatımlı hali yokmu?
maç başı sustur all çek oyununu oyna en azından küfürleri okumazsın

bütün gün pc başından kalkmayıp ana avrat küfür ede ede oynayan da var.
1620197963978.png

O kitle bu kitle işte kendisi sürekli küfür eder ama karşı takım küfür ederse full ana bacı reportlar :D

Diğer rekabetçi oyunlar hepsi çok temiz lol günah keçisi gibi davrananları da anlamıyorum bu arada, oynadığın oyunda toxic değil Türk serveri yoktur.

lol oynamak için ya sabır taşı olmanız lazım ya tr serverinde oynamamanız lazım ya da tüm herkesi susturmanız lazım

çok sert oldu bu :D
Sert olmadı.
Oyun için kendinden geçen, küfürleri yapıştıran monitörünü kıracak duruma gelen hatta kıranın aklı basmıyordur.
colm, Yakalayıp Arthur'a işkence ettiğin de ben baya küfür etmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,898
Üyeler
174,454
Son üye
ardaaaa67
Geri