Lol'de neden sürekli küfür ediliyor?

Diğer rekabetçi oyunlar hepsi çok temiz lol günah keçisi gibi davrananları da anlamıyorum bu arada, oynadığın oyunda toxic değil Türk serveri yoktur.
yok hayır tabii ki temiz değil küfür edenlerde var sövenlerde var ama benim arkadşım geçen bana şöyle bir mesaj attı Aras kanka bak monitorun içinden geçtim diye yazdı bende iyi halt yedin yazdım çok merak etmiştim sadece

LOL oynamayı cidden istiyorsan TR'den başlama direk EUW avrupa sunucusuna geç elbet orda da toxic insanlar var ama TR'ye nazaran daha az.

Oyun çok basit aslında yapacağın 4 5 tane şey var bunları düzgün yapsan maç win ama o kadar sığır insan varki. Geçen gün topta nasus oynuyorum 800 stack yapmışım bizim middeki kata 23 8 falan gidiyor adam kendine o kadar çok güveniyorki 1ws5 atmaya çalışıyor bu cocuk yuzunden mac kaybettim oyundan ana avrat bana sövüyor lobiye davet ediyorum engel atıyor

LOL oynamayı cidden istiyorsan TR'den başlama direk EUW avrupa sunucusuna geç elbet orda da toxic insanlar var ama TR'ye nazaran daha az.
peki bir şey sorucağım benim arkadaşım tr sunucusunu daha çok seviyor sebebi nedir biliyormusunuz lol oynayanlar bilebilir mi?

hiç kimseye küfrettiğimi hatırlamıyorum oyunu oynarken yaklaşık 3 yıldır oynuyorum

Adamlar beyinlerini başka bir yerde bıraktıklarında insan kendini tutamıyor oyunda xd ki özellikle lolde

peki bir şey sorucağım benim arkadaşım tr sunucusunu daha çok seviyor sebebi nedir biliyormusunuz lol oynayanlar bilebilir mi?
diğer sunucular da oynamamanın en büyük sebebi bence ping yüksek olmasıdır veya konuşulan şeyi anlamamak da olabilir

lolde yani gerçek yetenek yok öldükçe karşı takım daha da güçlendiği için comeback diye bi kavram da tam olarak yok bide adil değil aşırı kasılmış noob kişi bile ondan daha yüksek rank daki ama kasılmamış kişiyi yenme şansı yüksek ama valorant da falan öyle değil bi tek ekonomi var

Toxic insanlarla dolu olduğu için.

12-13 yaşındaki çocuklar kitlesi neden olduğunu anlamışsındır. genellikle bunlarda zaten gerçek hayatta da aynı oluyorlar genellikle calorantta daha beter. sesli olduğu için küfürler havalarda
Valorantta 5 6 kill alıp birbirine şu benim kölem vb diye hitap eden IQ seviyesi yerlerde insanlar çok fazla malesef.

Valorantta 5 6 kill alıp birbirine şu benim kölem vb diye hitap eden IQ seviyesi yerlerde insanlar çok fazla malesef.
keşke hikayeli oyun oynayabilsem de oynasam . overwatch var bi ama o da sıkıyor

lolü bilmediğim için merak ediyorum neden sürekli küfür ediliyor veya neden sürekli monitor kırılıyor ve biri bana lolü anlatırsa çok güzel olucak
Lol oyunu insanları fazla derecede bozan bir oyun ya herkesi susturup oynayacaksın (ben öyle yapıyorum) yada hiç bir zaman girmeyeceksin o oyuna illaki tilt olup çıkacaksın çünkü illa ki sinir olacaksın bırakmanı tavsiye ederim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,393
Üyeler
174,364
Son üye
HZYOSE
Geri