- Reaksiyon skoru
- 14,669
eğer obezsen veya yeni başlayansan yağların kas olur ama 1 senedir falan yapıyorsan önce yağ yakar sonra kas yaparsınYağlar kasa dönüşmez, kaslarda yaga dönüşmez
eğer obezsen veya yeni başlayansan yağların kas olur ama 1 senedir falan yapıyorsan önce yağ yakar sonra kas yaparsınYağlar kasa dönüşmez, kaslarda yaga dönüşmez
Bende bildiğimden degil bi fitnessci abimden duymuştumeğer obezsen veya yeni başlayansan yağların kas olur ama 1 senedir falan yapıyorsan önce yağ yakar sonra kas yaparsın
Bu hesaba göre yüzde 3 çıkıyormuş tmaamdir yaşıyormusum sorun çözüldü herkese teşekkürlerLan yeniden ölçüyüm dedim bel 66 boyun 35 çıktı? Git gide azalıyor bune
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende bildiğimden degil bi fitnessci abimden duymuştum
Ben de orucum ama kilo aldımOrucum ramazandan beri iyice zayıfladım
Valla ben bi oturdummu çok yiyom heralde ondan kilo alıyom.Nasil alıyonuz la özellikle ramazanda zaten 2 öğün var süre az ara öğün de yiyemezsin
acaba cm yerine başka bir birimle mi ölçtünZaten çok çok zor ben bi şeyleri yanlış yaptim büyük ihtimalle ama neyi
Hesaplamasında sıkıntı olabilir.Bende virüs çıkmadan önceki zamanda diyetisyene gitmiştim kuzenim diyetisyen.Bende senin gibiyim yaşını bilmiyorum ama 1.74'e 48 kiloyum yine o zamanlarda da öyleydim yağ oranım 7.5 çıkmıştı seninkide yaklaşık o civarlardadır.Sende ektomorfsun sanırımBoyum 169 kilom 48 zayıfım, Kasım, göbeğim yok, bel çevrem en ince yerden 70, boynum en kalın yerden 40cm
Bir çok sitede yaptım 1% yağ oranı çıkıyor yaşam için bile en az 2% diyor yoksa ben yaşamıyor muyum