- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 959
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu var ama bununda swich ini hiç duymadım https://www.itopya.com/philips-spk8401b-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/
200TLcyan swicht nasıl hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
200 TL ye önerebilir misiniz hocam
hoocam bilek desteği var bilek desteği var bende saçmadır diye dusunuodum.Plastikler biraz ağrıtabilir ama bende deri var mesela yumuşacık çok rahat.Bilek desteği oyun oynarken pek işe yaramıyor. Ben de bilek desteği olmayan klavye kullanmam derdim hep ama desteksiz klavye daha iyi oluyor bence.
bu aynı fiyat hocam sizce bumu yoksa gamebooster mı ?Blue Switch mekanik olarak bu fiyata başka bir seçenek yok zaten ve bilek destekli.
Bence alınır.
Alınabilirklavye bu https://www.itopya.com/gamebooster-g902-strike-rainbow-blue-switch-siyah-mekanik-gaming-klavye/
bu fiyata bildiğiniz başka mekanik klavye varsa öneri alabilirim
Bence bu daha alınmaz bir ürün Gamebooster'a oranla.bu var ama bununda swich ini hiç duymadım https://www.itopya.com/philips-spk8401b-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/
Ben olsam GameBooster'ı seçerdim.bu aynı fiyat hocam sizce bumu yoksa gamebooster mı ?
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da.www.itopya.com
Kaliteli değil evet. Abdullah abinin o videoları çekmesinin sebebi illa ki kaliteli olması değil, düşük bütçeye sahip olan, asgari ücretle vs. geçinen arkadaşlarımız için öneriyor. Bütçe varken neden daha kaliteli bir şey almasın ki?kaliteli bir marka değil mi? Abdullah abi bile kaç defa videosunu çekti bu markanın bilip bilmeden konuşmayın artık
al al indirim varmış ztn. iyi klavye.
Bu fiyata mekanik klavye çok ucuz geldi bana bence alınır
Alınmaz.
![]()
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GAMENOTE Kb435l Kablolu Mekanik Rgb Gaming Klavye
GAMENOTE Kb435l Kablolu Mekanik Rgb Gaming Klavye / USB / Yok / Türkçe Q Klavye / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Önerdiklerinizde bilek desteği yok. Belki de arkadaş bilek destekli arıyordur. Bence attığı alınabilir.
Alınır
Bilek desteği oyun oynarken pek işe yaramıyor. Ben de bilek desteği olmayan klavye kullanmam derdim hep ama desteksiz klavye daha iyi oluyor bence.
Bence alınmaz, kaliteli bir marka değil. Fiyatına değer mi derseniz, sanmam. Para biriktirip Redragon ya da Gamenote tarafından bir ürün almak daha mantıklı olur.
Ben klavyeyi çapraz kullandığım için gereksiz yer kaplıyor. Desteksiz daha rahat geliyor bana.
kaliteli bir marka değil mi? Abdullah abi bile kaç defa videosunu çekti bu markanın bilip bilmeden konuşmayın artık
Blue Switch mekanik olarak bu fiyata başka bir seçenek yok zaten ve bilek destekli.
Bence alınır.
200 TL ye kalitesiz bir mekanik klavye almaktansa bütçe yükseltip dediğim markalardan bir ürün almak veya bu bütçede kalıp membran ya da kaliteli bir mekanik hisli klavye almak daha mantıklı.
teşekkürler mesaj yazan herkesehoocam bilek desteği var bilek desteği var bende saçmadır diye dusunuodum.Plastikler biraz ağrıtabilir ama bende deri var mesela yumuşacık çok rahat.
hayır pahalı ürünlerininde videosunu cekti ve çok beğendiğinde belirtti videolarına tekrar bak bilip bilmeden konuşuyorsun halaKaliteli değil evet. Abdullah abinin o videoları çekmesinin sebebi illa ki kaliteli olması değil, düşük bütçeye sahip olan, asgari ücretle vs. geçinen arkadaşlarımız için öneriyor. Bütçe varken neden daha kaliteli bir şey almasın ki?
Uzun kullanım testlerine GameBooster ürünlerini aldı mı? Almadı. Belki uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak? Hiç bir şeyden bu kadar emin olmayın lütfen.hayır pahalı ürünlerininde videosunu cekti ve çok beğendiğinde belirtti videolarına tekrar bak bilip bilmeden konuşuyorsun hala
Mekanik hisli ama içerisinde mekanik switch bulundurmayan.hocam yarı mekanik klavyenin ne olduğunu bilen var mı acaba
insan kandırma mekanizması yaniUzun kullanım testlerine GameBooster ürünlerini aldı mı? Almadı. Belki uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak? Hiç bir şeyden bu kadar emin olmayın lütfen.
Mekanik hisli ama içerisinde mekanik switch bulundurmayan.