Neler Yeni

GameBooster G902 Strike Rainbow Klavye Alınır mı?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Bilek desteği oyun oynarken pek işe yaramıyor. Ben de bilek desteği olmayan klavye kullanmam derdim hep ama desteksiz klavye daha iyi oluyor bence.
hoocam bilek desteği var bilek desteği var bende saçmadır diye dusunuodum.Plastikler biraz ağrıtabilir ama bende deri var mesela yumuşacık çok rahat.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

90ZX

80+
kaliteli bir marka değil mi :D? Abdullah abi bile kaç defa videosunu çekti bu markanın bilip bilmeden konuşmayın artık
Kaliteli değil evet. Abdullah abinin o videoları çekmesinin sebebi illa ki kaliteli olması değil, düşük bütçeye sahip olan, asgari ücretle vs. geçinen arkadaşlarımız için öneriyor. Bütçe varken neden daha kaliteli bir şey almasın ki?

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
al al indirim varmış ztn. iyi klavye.

Bu fiyata mekanik klavye çok ucuz geldi bana bence alınır

Alınmaz.

Önerdiklerinizde bilek desteği yok. Belki de arkadaş bilek destekli arıyordur. Bence attığı alınabilir.

Bilek desteği oyun oynarken pek işe yaramıyor. Ben de bilek desteği olmayan klavye kullanmam derdim hep ama desteksiz klavye daha iyi oluyor bence.

Bence alınmaz, kaliteli bir marka değil. Fiyatına değer mi derseniz, sanmam. Para biriktirip Redragon ya da Gamenote tarafından bir ürün almak daha mantıklı olur.

Ben klavyeyi çapraz kullandığım için gereksiz yer kaplıyor. Desteksiz daha rahat geliyor bana.

kaliteli bir marka değil mi :D? Abdullah abi bile kaç defa videosunu çekti bu markanın bilip bilmeden konuşmayın artık

Blue Switch mekanik olarak bu fiyata başka bir seçenek yok zaten ve bilek destekli.
Bence alınır.

200 TL ye kalitesiz bir mekanik klavye almaktansa bütçe yükseltip dediğim markalardan bir ürün almak veya bu bütçede kalıp membran ya da kaliteli bir mekanik hisli klavye almak daha mantıklı.

hoocam bilek desteği var bilek desteği var bende saçmadır diye dusunuodum.Plastikler biraz ağrıtabilir ama bende deri var mesela yumuşacık çok rahat.
teşekkürler mesaj yazan herkese

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Kaliteli değil evet. Abdullah abinin o videoları çekmesinin sebebi illa ki kaliteli olması değil, düşük bütçeye sahip olan, asgari ücretle vs. geçinen arkadaşlarımız için öneriyor. Bütçe varken neden daha kaliteli bir şey almasın ki?
hayır pahalı ürünlerininde videosunu cekti ve çok beğendiğinde belirtti videolarına tekrar bak bilip bilmeden konuşuyorsun hala

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
hocam yarı mekanik klavyenin ne olduğunu bilen var mı acaba

90ZX

80+
hayır pahalı ürünlerininde videosunu cekti ve çok beğendiğinde belirtti videolarına tekrar bak bilip bilmeden konuşuyorsun hala
Uzun kullanım testlerine GameBooster ürünlerini aldı mı? Almadı. Belki uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak? Hiç bir şeyden bu kadar emin olmayın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yarı mekanik klavyenin ne olduğunu bilen var mı acaba
Mekanik hisli ama içerisinde mekanik switch bulundurmayan.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Uzun kullanım testlerine GameBooster ürünlerini aldı mı? Almadı. Belki uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak? Hiç bir şeyden bu kadar emin olmayın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mekanik hisli ama içerisinde mekanik switch bulundurmayan.
insan kandırma mekanizması yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,789
Üyeler
166,833
Son üye
Lamarko
Top Bottom