GameBooster G902 Strike Rainbow Klavye Alınır mı?

Bilek desteği oyun oynarken pek işe yaramıyor. Ben de bilek desteği olmayan klavye kullanmam derdim hep ama desteksiz klavye daha iyi oluyor bence.
hoocam bilek desteği var bilek desteği var bende saçmadır diye dusunuodum.Plastikler biraz ağrıtabilir ama bende deri var mesela yumuşacık çok rahat.

kaliteli bir marka değil mi :D? Abdullah abi bile kaç defa videosunu çekti bu markanın bilip bilmeden konuşmayın artık
Kaliteli değil evet. Abdullah abinin o videoları çekmesinin sebebi illa ki kaliteli olması değil, düşük bütçeye sahip olan, asgari ücretle vs. geçinen arkadaşlarımız için öneriyor. Bütçe varken neden daha kaliteli bir şey almasın ki?

al al indirim varmış ztn. iyi klavye.

Bu fiyata mekanik klavye çok ucuz geldi bana bence alınır

Alınmaz.

Önerdiklerinizde bilek desteği yok. Belki de arkadaş bilek destekli arıyordur. Bence attığı alınabilir.

Bilek desteği oyun oynarken pek işe yaramıyor. Ben de bilek desteği olmayan klavye kullanmam derdim hep ama desteksiz klavye daha iyi oluyor bence.

Bence alınmaz, kaliteli bir marka değil. Fiyatına değer mi derseniz, sanmam. Para biriktirip Redragon ya da Gamenote tarafından bir ürün almak daha mantıklı olur.

Ben klavyeyi çapraz kullandığım için gereksiz yer kaplıyor. Desteksiz daha rahat geliyor bana.

kaliteli bir marka değil mi :D? Abdullah abi bile kaç defa videosunu çekti bu markanın bilip bilmeden konuşmayın artık

Blue Switch mekanik olarak bu fiyata başka bir seçenek yok zaten ve bilek destekli.
Bence alınır.

200 TL ye kalitesiz bir mekanik klavye almaktansa bütçe yükseltip dediğim markalardan bir ürün almak veya bu bütçede kalıp membran ya da kaliteli bir mekanik hisli klavye almak daha mantıklı.

hoocam bilek desteği var bilek desteği var bende saçmadır diye dusunuodum.Plastikler biraz ağrıtabilir ama bende deri var mesela yumuşacık çok rahat.
teşekkürler mesaj yazan herkese

Kaliteli değil evet. Abdullah abinin o videoları çekmesinin sebebi illa ki kaliteli olması değil, düşük bütçeye sahip olan, asgari ücretle vs. geçinen arkadaşlarımız için öneriyor. Bütçe varken neden daha kaliteli bir şey almasın ki?
hayır pahalı ürünlerininde videosunu cekti ve çok beğendiğinde belirtti videolarına tekrar bak bilip bilmeden konuşuyorsun hala

hocam yarı mekanik klavyenin ne olduğunu bilen var mı acaba

hayır pahalı ürünlerininde videosunu cekti ve çok beğendiğinde belirtti videolarına tekrar bak bilip bilmeden konuşuyorsun hala
Uzun kullanım testlerine GameBooster ürünlerini aldı mı? Almadı. Belki uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak? Hiç bir şeyden bu kadar emin olmayın lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yarı mekanik klavyenin ne olduğunu bilen var mı acaba
Mekanik hisli ama içerisinde mekanik switch bulundurmayan.

Uzun kullanım testlerine GameBooster ürünlerini aldı mı? Almadı. Belki uzun kullanımda sıkıntı çıkaracak? Hiç bir şeyden bu kadar emin olmayın lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik hisli ama içerisinde mekanik switch bulundurmayan.
insan kandırma mekanizması yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,602
Üyeler
184,949
Son üye
recep Talha
Geri