Evet, güvenlir.
Ben aldım iletişimini bilmiyorum ama güvenilir.Kargo kısmı da iyi.
Tek bir kişiye bakmaman lazım. Alışveriş yapanların çoğu memnunBu videoda Kargonun Ve iletişimin çok kötü olduğunu söylüyor adam doğru mu ?
Kargo kötü değildi.Tabi şans işi biraz.Bu videoda Kargonun Ve iletişimin çok kötü olduğunu söylüyor adam doğru mu ?
Tek kişide değil baya bir kişi böyle videolar çekmiş ve talepler açmış.Tek bir kişiye bakmaman lazım. Alışveriş yapanların çoğu memnun
Senin korkun ne açısındanTek kişide değil baya bir kişi böyle videolar çekmiş ve talepler açmış.
Müşteri hizmetleri arandığında açmıyormuş iletişim kurmak imkansızmış kargobekliyorda kalıyormuş çoğunlukla gördüğüm şikayetler korkum bunlar ?Senin korkun ne açısından
Ben bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede sen bilirsinMüşteri hizmetleri arandığında açmıyormuş iletişim kurmak imkansızmış kargobekliyorda kalıyormuş çoğunlukla gördüğüm şikayetler korkum bunlar ?
Senin kargon kac günde geldiBen aldım iletişimini bilmiyorum ama güvenilir.Kargo kısmı da iyi.
Alan biri varsa bir sorabilir misin müşteri hizmetleri nasıl diye ?Ben bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin kargon kac günde geldi