FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Çarşamba akşamı aldım cumartesi sabahı elimdeydi.Çarşamba sabahtan alsaydım cuma gelebilirdi.Senin kargon kac günde geldi
Çarşamba akşamı aldım cumartesi sabahı elimdeydi.Çarşamba sabahtan alsaydım cuma gelebilirdi.Senin kargon kac günde geldi
Hiç bir sorun yaşadın mı ?Çarşamba akşamı aldım cumartesi sabahı elimdeydi.Çarşamba sabahtan alsaydım cuma gelebilirdi.
Hayır yaşamadım çok şükürHiç bir sorun yaşadın mı ?
Müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Kendin görürsün nasıl olduğunu.Alan biri varsa bir sorabilir misin müşteri hizmetleri nasıl diye ?
Bana çok yardımcı oldunuz teşekkürler sizin aldığınız modelin bir üstünü almayı düşünüyorum bende cevap yazan herkeze teşekkür ederim.Bugün firma binalarına gidip Ultima-10400F siparişini yüzyüzeyken internetten sipariş verdim. Her soruma usanmadan cevap verdi yetkili beyfendi. Firmalarına gitmeden 2 kez de aradım. İkisinde de 10sn beklemeden operatöre bağlandım. Gittiğimde de operatöre bağlanan beyfendi ilgilendi. Yarın kargoya verileceği söylendi. Ctesi şubeden teslim alabilirim diye düsünüyorum. Deneyimlerim doğrultusunda güvenilir olduklarını söyleyebilirim.
Aldın mıBana çok yardımcı oldunuz teşekkürler sizin aldığınız modelin bir üstünü almayı düşünüyorum bende cevap yazan herkeze teşekkür ederim.