morganpeek
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Pc toplayacak gücüm yok bende konsol almayı düşünüyorum cod apex gibi free fps oyunları oynayacağım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim (ilk defa alacağım)
Evet televizyon 4K4k güzel bir televizyonun varsa kesinlikle ps4 pro al.
ki nesil de pro tercih ederim.Xbox One X ile Series S'in fiyatları benzer. Series S alın.
Eski nesil alınacaksa da PS4 Slim işinizi görür.
ozaman ps4 pro al bence. Çünkü pro lar 4k desteğide var. Çok güzel oyun zevki yaşatır.2 2.5 K civarı bir param var XBOX mağazasında diğer oynayabileceğim rdr gtav gibi oyunlar varmış ikisinin arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet televizyon 4K
2 yıl sonra desteğini çekiyormuş sanırım sonyozaman ps4 pro al bence. Çünkü pro lar 4k desteğide var. Çok güzel oyun zevki yaşatır.
Bildiğim kadarıyla üretimi sonlandı ama 2 yıl falan değildir o. en az bi 3-4 yılı var daha bence. Özellikle biizim ülkemiz için. Bizde hala ps3 kullanılıyor2 yıl sonra desteğini çekiyormuş sanırım sony
Evet haklısın daha çok bilgisayar toplayamadığım için düşünüyordum o yüzden xbox diyorlar ama exclusive oyunlar için ps diyorlar o yüzden arada kaldımBildiğim kadarıyla üretimi sonlandı ama 2 yıl falan değildir o. en az bi 3-4 yılı var daha bence. Özellikle biizim ülkemiz için. Bizde hala ps3 kullanılıyor![]()
Ben şahsen xbox almam. PSnin oyun zevki çok başka. Tabii ki tercih meselesi bu.Evet haklısın daha çok bilgisayar toplayamadığım için düşünüyordum o yüzden xbox diyorlar ama exclusive oyunlar için ps diyorlar o yüzden arada kaldım![]()