Sizce XBOX One X,S mu PS4, PS4 PRO mü

Reaksiyon skoru
0
Pc toplayacak gücüm yok bende konsol almayı düşünüyorum cod apex gibi free fps oyunları oynayacağım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim (ilk defa alacağım)

4k güzel bir televizyonun varsa kesinlikle ps4 pro al.

Xbox One X ile Series S'in fiyatları benzer. Series S alın.
Eski nesil alınacaksa da PS4 Slim işinizi görür.

2 2.5 K civarı bir param var XBOX mağazasında diğer oynayabileceğim rdr gtav gibi oyunlar varmış ikisinin arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k güzel bir televizyonun varsa kesinlikle ps4 pro al.
Evet televizyon 4K

2 2.5 K civarı bir param var XBOX mağazasında diğer oynayabileceğim rdr gtav gibi oyunlar varmış ikisinin arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet televizyon 4K
ozaman ps4 pro al bence. Çünkü pro lar 4k desteğide var. Çok güzel oyun zevki yaşatır.

2 yıl sonra desteğini çekiyormuş sanırım sony
Bildiğim kadarıyla üretimi sonlandı ama 2 yıl falan değildir o. en az bi 3-4 yılı var daha bence. Özellikle biizim ülkemiz için. Bizde hala ps3 kullanılıyor :D

Bildiğim kadarıyla üretimi sonlandı ama 2 yıl falan değildir o. en az bi 3-4 yılı var daha bence. Özellikle biizim ülkemiz için. Bizde hala ps3 kullanılıyor :D
Evet haklısın daha çok bilgisayar toplayamadığım için düşünüyordum o yüzden xbox diyorlar ama exclusive oyunlar için ps diyorlar o yüzden arada kaldım :D

Evet haklısın daha çok bilgisayar toplayamadığım için düşünüyordum o yüzden xbox diyorlar ama exclusive oyunlar için ps diyorlar o yüzden arada kaldım :D
Ben şahsen xbox almam. PSnin oyun zevki çok başka. Tabii ki tercih meselesi bu.

Oynayacağın oyunlara bakarsak One X senin için daha uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,298
Üyeler
190,724
Son üye
dogancandogan
Geri