Okul Sınavları Başlıyor

Eren Eser

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,308
17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor :) ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?

Son düzenleme:
Sınavların iptal olması için yapılması gerekenler:
1- Fake haber
2-Protesto
BEnim daha aklıma gelmedi

17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor :) ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ne nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?
Biz sınavsız eğitim isterken eğitimsiz sınava kaldık.

Evet 17 mayıs da bizde de yapılıyor. Yaz tatilimizide elimizden aldılar. Bıktık artık bişey öğretmiyorlar sadece sınav yapıyorlar. Bence öğrenciler olarak sokağa çıkıp adalet istiyoruz diye bağıralım. Bizi köleleri falan sanıyorlar heralde.

Şuan canlı dersteyim . Hoca bildiğimiz ölü gibi yazıyor çiziyor ben bu ses tonuna masıl dayanayım da ders dinleyeyim. Hepsi ayrı baskı yapıyor.
1.sınav 1 ünite , 2. sınav 4 ünite müthiş daha konular verilmedi bize.

Evet 17 mayıs da bizde de yapılıyor. Yaz tatilimizide elimizden aldılar. Bıktık artık bişey öğretmiyorlar sadece sınav yapıyorlar. Bence öğrenciler olarak sokağa çıkıp adalet istiyoruz diye bağıralım. Bizi köleleri falan sanıyorlar heralde.
Ben varım. Örgütlemek lazım ama.

Arkadaşlar 10. sınıftayım normalde notlarım 90'nın altına düşmez hayatımda ilk defa teşekkürle geçtim :) :) Online eğitimle ne anladığımzı sanıyorlar.

"vatan hayini" ilan ederler ama gerçekten yeter birisinin dur demesi gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanki birsey öğrettilerde sinavlari yapacaklar
amaçları da bu zaten öğrenmeleri umrumda değil yeter ki sınav olsun

Ziya selçuk: hayalimiz sınavsız eğitim
Hocam dün açtığım konuda yazmıştınız hatırladıysanız. Az sonra gelir ''çalış o zaman'' ''bu tembellik can güvenliği değil diyenler''.

Geri