Neler Yeni

Okul Sınavları Başlıyor

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Ben artık dürüst konuşayım en ufak bile çalışmıyorum çabalamıyorum çünkü çok sıktı artık bizi köleleri sanıyorlar. Sadece geleceğim için bilgisayar işleri ile uğraşıyom ders çalışmayı tamamen bıraktım çünkü yetti artık. Biz büyüklerin kölesi değiliz!
Bende bıraktım. İlk dönem çok çabaladım fakat bunlar bizi iyice köle sandılar. Yok aç yok kapa kapa sıktı bre ziya!

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Hocam dün açtığım konuda yazmıştınız hatırladıysanız. Az sonra gelir ''çalış o zaman'' ''bu tembellik can güvenliği değil diyenler''.
böyle diyenler gerçekten geri kafalı. Bakın çok ciddi diyorum ağustos 31'den beri en fazla 2 gün ders kaçırdım o da amcam vefat ettiği için girmemiştim onun haricinde her derse girdim ama uzaktan anlamıyorum ders yarıda kesiliyor hoca kopuyor kafama girmiyor işte kimse de anlamıyor şu ana kadar hiç derse bilerek girmemezlik yapmadım en sıkıcı derse bile girdim

nihat.crv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Mehmet Nihat
İlgilendiği Kategoriler
Metal Müzik
Stresten saçları dökülen bir ben değilimdir herhalde dimi kafamın bazı yerlerde harbi dökülmeden açıklar oluştu neredeyse yaşım 17 :/ ?!?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
böyle diyenler gerçekten geri kafalı. Bakın çok ciddi diyorum ağustos 31'den beri en fazla 2 gün ders kaçırdım o da amcam vefat ettiği için girmemiştim onun haricinde her derse girdim ama uzaktan anlamıyorum ders yarıda kesiliyor hoca kopuyor kafama girmiyor işte kimse de anlamıyor şu ana kadar hiç derse bilerek girmemezlik yapmadım en sıkıcı derse bile girdim
Aynı şekilde ilk dönem ders kaçırmazdım. Fakat ilk dönemden aklımda kalan hiç bir şey yok.

nihat.crv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Mehmet Nihat
İlgilendiği Kategoriler
Metal Müzik
Stresten saçları dökülen bir ben değilimdir herhalde dimi kafamın bazı yerlerde harbi dökülmeden açıklar oluştu neredeyse yaşım 17 :/ ?!?
17 yaşımda bunlar olduysa yaşlanınca ne olur bilmem :/

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
İnternette gördüğüm kadarıyla 2.Dönem sınavları sadece 1 taneymiş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
evet 1 tane olucak işte onun da olmaması gerekiyor önceki sene gibi 1. dönem notlarıyla geçirebilirler.

Top Bottom