TahaCel
80+ Gold
Dahası
HaklisinTamamda hocam istisna bir durumdayız. 2. Sınavlara gerek yok.
HaklisinTamamda hocam istisna bir durumdayız. 2. Sınavlara gerek yok.
en iyi cevap olarak işaretlenmeyi hak eden tek cevap.Sanki birsey öğrettilerde sinavlari yapacaklar
Benim de dökülüyor hatta bi ara aşırı dökülmüştü odada yerde saçtan başka bir şey gözükmüyordu. Ciddiyim.Benimkiside beyazlamaya başladı saçlarım bile döükülüyor
Bende bıraktım. İlk dönem çok çabaladım fakat bunlar bizi iyice köle sandılar. Yok aç yok kapa kapa sıktı bre ziya!Ben artık dürüst konuşayım en ufak bile çalışmıyorum çabalamıyorum çünkü çok sıktı artık bizi köleleri sanıyorlar. Sadece geleceğim için bilgisayar işleri ile uğraşıyom ders çalışmayı tamamen bıraktım çünkü yetti artık. Biz büyüklerin kölesi değiliz!
böyle diyenler gerçekten geri kafalı. Bakın çok ciddi diyorum ağustos 31'den beri en fazla 2 gün ders kaçırdım o da amcam vefat ettiği için girmemiştim onun haricinde her derse girdim ama uzaktan anlamıyorum ders yarıda kesiliyor hoca kopuyor kafama girmiyor işte kimse de anlamıyor şu ana kadar hiç derse bilerek girmemezlik yapmadım en sıkıcı derse bile girdimHocam dün açtığım konuda yazmıştınız hatırladıysanız. Az sonra gelir ''çalış o zaman'' ''bu tembellik can güvenliği değil diyenler''.
Aynı şekilde bende. Ziya karşıma gelirse valla ağız göz dalasım var yada sövesim var.Bende bıraktım. İlk dönem çok çabaladım fakat bunlar bizi iyice köle sandılar. Yok aç yok kapa kapa sıktı bre ziya!
Aynı şekilde ilk dönem ders kaçırmazdım. Fakat ilk dönemden aklımda kalan hiç bir şey yok.böyle diyenler gerçekten geri kafalı. Bakın çok ciddi diyorum ağustos 31'den beri en fazla 2 gün ders kaçırdım o da amcam vefat ettiği için girmemiştim onun haricinde her derse girdim ama uzaktan anlamıyorum ders yarıda kesiliyor hoca kopuyor kafama girmiyor işte kimse de anlamıyor şu ana kadar hiç derse bilerek girmemezlik yapmadım en sıkıcı derse bile girdim
17 yaşımda bunlar olduysa yaşlanınca ne olur bilmem :/Stresten saçları dökülen bir ben değilimdir herhalde dimi kafamın bazı yerlerde harbi dökülmeden açıklar oluştu neredeyse yaşım 17 :/ ?!?