Neler Yeni

Okul Sınavları Başlıyor

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
tüm gün evdeyim 1 aydır dışarı çıkmıyodum dün çıktım ilk defa, hiç çalışasım olmuyo online dersleri dinlesem bile anlayamıyorum, 9. sınıfım, 9. sınıfın ilk dönemi dahil şimdiye kadar hiç 94 altı olmadı ortalamam. sınav iptal olmassa teşekkür bile alamıycak durumdayım şuan

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
kaçıncı sınıf
10. sınıf ama lise hayatını bile yaşamadım 9. sınıfta virüs çıktı o gün bu gündür okula gidemedik ve 11. sınıfa geçicem belki de 11'in yarısına kadar okula gidemicez

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Çetinkaya
şuan altta ders açık bunları yazarken
-evet evet çok verimli oldu onlıne egitim sınav yapalım

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bir de şu var arkadaşlar. Özel okulda okuyan bir tanıdığıma tüm soruları ve cevapları vermişler kendisi hiç çalışmıyor ve ortalaması hep 95 üstü yani eşitsizlik var parası olan düdüğü çalıyor artık gerçekten bu haksızlığa dur dememiz lazım bizlere klasik sordular ve gerçekten çok zorlandım kimyacı sınavı o kadar zor yapmıştı ki sınavda 2'nin üstünde not alan 3-5 kişiydi ama diğer özellere bakıyorum nerdeyse herkesin notları 85 üstü ve bu notlar onlara üniversitede okula girmelerine avantaj olucak...

Rihhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Tarık Aydın
Babam eğitimci benim hergün beni zorlar ders çalışmam için ama artık hiçbir isteğim kalmadı yaşama karşı. Sadece hayatımdaki o boşluğu pc ile doldurabiliyorum. Ve bu durumdan dolayı notlarım deneme sonuçlarım düştü bunun yüzzünden artık ne pc de doğru düzgün oturabiliyorum . bazen dışarı yürüyüşe çıktığımda düşnüyorum ne olacak benim halim ağlıyorum devletimizin bize bunu yapma hakkı yok . çok kötü durumdayız.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Ziya'ya her gün öyle şeyler söylüyorum ki sol kolumdaki kiramen katibin meleği istifa etti.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş kim söyledi?
öğretmenlere derken yani okula demek istedim hani yoksa özel olarak öğretmenlere yazılı falan gelmicek ama öğretmenlere sonuçta sınavlarla alakalı belge atılcak onu demek istedim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En çok ta haberlerde test sayısını azalttığını söylemeyip vakalar düştü diyorlar ya bağırıyorum ben

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir de şu var arkadaşlar. Özel okulda okuyan bir tanıdığıma tüm soruları ve cevapları vermişler kendisi hiç çalışmıyor ve ortalaması hep 95 üstü yani eşitsizlik var parası olan düdüğü çalıyor artık gerçekten bu haksızlığa dur dememiz lazım bizlere klasik sordular ve gerçekten çok zorlandım kimyacı sınavı o kadar zor yapmıştı ki sınavda 2'nin üstünde not alan 3-5 kişiydi ama diğer özellere bakıyorum nerdeyse herkesin notları 85 üstü ve bu notlar onlara üniversitede okula girmelerine avantaj olucak...
özelden özele değişiyor kötü olanlar veriyor genelde

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunların bariz bariz belgeleri kağıtları mesajları twitterde paylaşıldı bulursam atayım . var öyle bir şey.

Top Bottom