Ben de 8. sinifta gittim, ortalamam genelde hep +92 olurdu 8. sinifta 99.50 gibi bir seydi .özel okulda deneyimlemiş biri olarak şuan devletteyim ama özelde soruları verirler sınav esnasında sorsan yardımcı olurlar özel okullarda düşük not olmaz
Bu özel okulun iyi olmasından yana gelmiyor , Paranın gücünden geliyor 8.sınıfın ilk yarısı 52 ile sınıfı zor geçen arkadaşım 2. dönem özel okulda takdir oldu kimse adalet madalet demesin.özel okulda deneyimlemiş biri olarak şuan devletteyim ama özelde soruları verirler sınav esnasında sorsan yardımcı olurlar özel okullarda düşük not olmaz
evet önceden de gelmişti hatta sınavlarla alakalı@Eren Eser hocam bunu öğretmeniniz falan mı söyledi?
öyle knk özel okulda teşekkür alman çok zor düşük not alman çok zor en kötü sınavı tekrar yapıyorlarBu özel okulun iyi olmasından yana gelmiyor , Paranın gücünden geliyor 8.sınıfın ilk yarısı 52 ile sınıfı zor geçen arkadaşım 2. dönem özel okulda takdir oldu kimse adalet madalet demesin.
ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ͟͝SE͎͔̪L̖ ̅̏̃҉SO̅RU̿͂ͣǸ̅̏ ͋̅Y̷̸͟Aͯ̋̈RDIͫ̄͠M̄̃̏ ͑ͪͬE̒̎ͫDİͥ̌͑NḾ̶̚ẽ̴̾n̶̑̉t̴̔͝a̶͗̎l̸̛̐ ̶̃̓
bu benim çizimim değil özgürlük kapısı
yakında 0 test 0 vaka gibi duruma gelicez.test yapmayı bıraktık vakalar düştü
bu ülkeden gitmem gerekAdalet kalmamış
iptal etmezler kararlılarsınavlara 2 gün kala iptal ederler net ve sanki bişey öğrettiler gelip sınav yapıyorlar