Neler Yeni

Okul Sınavları Başlıyor

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Olalım bitsin artık bıktım gerçekten bu stresle yaşamaktan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bünyamin Taha
9. Sınıfım sadece 2 hafta okula gidebildim. Hocalar evde olduğumuz için sadece ders çalışmamızı istiyorlar. Başka işimiz yokmuş hocalara göre. Hiç hobilerinize vs. vakit ayırın demiyorlar. Kimya hocamız sınav hakkında hiç konuşma yapmayıp sınavı full klasik yaptı. Evde ruhsuz gibi dolanıyorum. Uzaktan eğitim desen sanki çok iyiymiş gibi hala övüyorlar. Sadece sınav yapmak için okutuluyoruz.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vakalar azaldığı için test sayıları azaldı. Belirti gösteren adam azaldı çünkü.
niye inanıyorsun ? o zaman ölü sayısı falan niye değişmedi

bide türkiye de ölü sayıları da sahte düzenli olarak 720 725 730 olarak gidiyor

diğer ülkeler mesela amerika da bi gün 1000 ölü bi gün 3000 ölü oluyor

normali de abd deki gibi olması lazım çünkü yani her gün aynı olması imkansiz mantığa bakılınca

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
9. Sınıfım sadece 2 hafta okula gidebildim. Hocalar evde olduğumuz için sadece ders çalışmamızı istiyorlar. Başka işimiz yokmuş hocalara göre. Hiç hobilerinize vs. vakit ayırın demiyorlar. Kimya hocamız sınav hakkında hiç konuşma yapmayıp sınavı full klasik yaptı. Evde ruhsuz gibi dolanıyorum. Uzaktan eğitim desen sanki çok iyiymiş gibi hala övüyorlar. Sadece sınav yapmak için okutuluyoruz.
Maalesef çoğu hoca öyle diyor sanki okul harici hayatımız yokmuş gibi şeyler diyorlar. Zaten biz 20 yaş altı nerdeyse 6 7 aydır kısıtlamalı yaşıyoruz en fazla 3 saat dışarı çıkabiliyoruz gibi yani yasak işi gelince hep gençler kısıtlanıyor ama sınav zamanı gelince de ilk bizleri gevşetiyorlar sınavlar bitince yine yasak koyuyorlar bizle dalga geçiyorlar, oyun oynuyorlar inşallah biz de birkaç yıla onlarla oyun oynucaz

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bizim öğretmen ders kitabından konuyu okuyor , ardından siz tekrar okuyun diyor ve telefona bakıyor.
Bunu EBA da ki derste bile yapıyor
Bize test ve klasik karışık demişti ama full klasik sordu.

Gelir şimdi ders çalışsaydınız diyenler

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bizim öğretmen ders kitabından konuyu okuyor , ardından siz tekrar okuyun diyor ve telefona bakıyor.
Bunu EBA da ki derste bile yapıyor
Bize test ve klasik karışık demişti ama full klasik sordu.

Gelir şimdi ders çalışsaydınız diyenler
bizde de öyle kitabı biz okuyoruz arada hoca giriyor konuşuyor o kadar

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eğitim sadece sınavdan ibaret olmamalı. Hiç kimse yeteneğine göre sınava girmiyor veya bir kategoriye alınmıyor.
Türkiye neyse demiyecem diyecek çok sey var ama ban yerim :/

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Bizim hocaların ders açmaması dışında bir sorun yok :D. Yok ya cidden yani salmak lazım stresle yaşamaktansa en azından denedik demek lazım. Ama bizim bu bakanlar da yeaaani sıra dışı. Hayır yani fotoğraf çalıp kendinmiş gibi tanıtmak biraz saçma değil mi ? :D

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
17kasım'da sınavlar olmayacak

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Samet Kaya
10. sınfım matematik hocamız tüm konulardan sorumlusunuz diyor biz şimdi neye çalışalım oruçluyken zaten çalışılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

17kasım'da sınavlar olmayacak
ziya selçuk?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
10. sınfım matematik hocamız tüm konulardan sorumlusunuz diyor biz şimdi neye çalışalım oruçluyken zaten çalışılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ziya selçuk?
olumlu

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Aynen öyle.

Ziya Selçuk hayalimdeki sistem sınavsız sistem diyordu , şimdi kaç tane yazılı yapabilirim diye düşünüyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,008,848
Üyeler
159,848
Son üye
by_muryum