Vakalar azaldığı için test sayıları azaldı. Belirti gösteren adam azaldı çünkü.test sayıları %35 düştüğü için vaka sayıları da %34 civarında düştü
niye inanıyorsun ? o zaman ölü sayısı falan niye değişmediVakalar azaldığı için test sayıları azaldı. Belirti gösteren adam azaldı çünkü.
Maalesef çoğu hoca öyle diyor sanki okul harici hayatımız yokmuş gibi şeyler diyorlar. Zaten biz 20 yaş altı nerdeyse 6 7 aydır kısıtlamalı yaşıyoruz en fazla 3 saat dışarı çıkabiliyoruz gibi yani yasak işi gelince hep gençler kısıtlanıyor ama sınav zamanı gelince de ilk bizleri gevşetiyorlar sınavlar bitince yine yasak koyuyorlar bizle dalga geçiyorlar, oyun oynuyorlar inşallah biz de birkaç yıla onlarla oyun oynucaz9. Sınıfım sadece 2 hafta okula gidebildim. Hocalar evde olduğumuz için sadece ders çalışmamızı istiyorlar. Başka işimiz yokmuş hocalara göre. Hiç hobilerinize vs. vakit ayırın demiyorlar. Kimya hocamız sınav hakkında hiç konuşma yapmayıp sınavı full klasik yaptı. Evde ruhsuz gibi dolanıyorum. Uzaktan eğitim desen sanki çok iyiymiş gibi hala övüyorlar. Sadece sınav yapmak için okutuluyoruz.
Bizim öğretmen ders kitabından konuyu okuyor , ardından siz tekrar okuyun diyor ve telefona bakıyor.9. Sınıfım sadece 2 hafta okula gidebildim. Hocalar evde olduğumuz için sadece ders çalışmamızı istiyorlar. Başka işimiz yokmuş hocalara göre. Hiç hobilerinize vs. vakit ayırın demiyorlar. Kimya hocamız sınav hakkında hiç konuşma yapmayıp sınavı full klasik yaptı. Evde ruhsuz gibi dolanıyorum. Uzaktan eğitim desen sanki çok iyiymiş gibi hala övüyorlar. Sadece sınav yapmak için okutuluyoruz.
bizde de öyle kitabı biz okuyoruz arada hoca giriyor konuşuyor o kadarBizim öğretmen ders kitabından konuyu okuyor , ardından siz tekrar okuyun diyor ve telefona bakıyor.
Bunu EBA da ki derste bile yapıyor
Bize test ve klasik karışık demişti ama full klasik sordu.
Gelir şimdi ders çalışsaydınız diyenler
ziya selçuk?17kasım'da sınavlar olmayacak
olumlu10. sınfım matematik hocamız tüm konulardan sorumlusunuz diyor biz şimdi neye çalışalım oruçluyken zaten çalışılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ziya selçuk?
Aynen öyle.10. sınfım matematik hocamız tüm konulardan sorumlusunuz diyor biz şimdi neye çalışalım oruçluyken zaten çalışılmıyor