Neler Yeni

Okul Sınavları Başlıyor

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geçen sefer en ufak bir şey bilmeyerek ortalamamı 80 yaptım. Umarım bu seferde böyle olur :D

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bencede hemen yapılsın. Zaten 1 sınav olacak. Uzamasın.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Ya acaba isyan çıkarsak yönetimi devralsak nolur? Hadi deniyek

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Bir de şu var arkadaşlar. Özel okulda okuyan bir tanıdığıma tüm soruları ve cevapları vermişler kendisi hiç çalışmıyor ve ortalaması hep 95 üstü yani eşitsizlik var parası olan düdüğü çalıyor artık gerçekten bu haksızlığa dur dememiz lazım bizlere klasik sordular ve gerçekten çok zorlandım kimyacı sınavı o kadar zor yapmıştı ki sınavda 2'nin üstünde not alan 3-5 kişiydi ama diğer özellere bakıyorum nerdeyse herkesin notları 85 üstü ve bu notlar onlara üniversitede okula girmelerine avantaj olucak...
Bu durumu ben de yasadim, ozel okulda okuyan bazi arkadaslarima yan derslerin sorularini vermisler. Ana dersler full test ve basit sorularmis...

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

Ariseks

80+ Gold
öğretmenlere derken yani okula demek istedim hani yoksa özel olarak öğretmenlere yazılı falan gelmicek ama öğretmenlere sonuçta sınavlarla alakalı belge atılcak onu demek istedim
hayır öyle değil okula yazı gelcekmiş ayın 17sinde dedin bunu size kim söyledi

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
twitterda çok gördüm sınav cevaplarını atıyorlardı maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ama birçoğu veriyor
sen bi bahçeşehir fen ve teknoloji lisesine bak :D günde 10 saat aşağısı çalışanı dövüyorlar

yüksek puanlı özel okullar çok daha baskıcı devletten çünkü iyi öğrenci istiyorlar duyulmak istiyorlar

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bütün kağıdın kelimelerini sallayarak almancadan 56 aldım o şans gelirmi şimdi 🚬

Ariseks

80+ Gold
Bu durumu ben de yasadim, ozel okulda okuyan bazi arkadaslarima yan derslerin sorularini vermisler. Ana dersler full test ve basit sorularmis...
özel okulda deneyimlemiş biri olarak şuan devletteyim ama özelde soruları verirler sınav esnasında sorsan yardımcı olurlar özel okullarda düşük not olmaz

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
sen bi bahçeşehir fen ve teknoloji lisesine bak :D günde 10 saat aşağısı çalışanı dövüyorlar

yüksek puanlı özel okullar çok daha baskıcı devletten çünkü iyi öğrenci istiyorlar duyulmak istiyorlar
onlar da kendi boğazlarını düşünmek için yapıyorlar çünkü okullarında yüksek notlu öğrenciler çıkarsa fiyatları daha da artırcaklar ve kendileri daha çok kazanıcak o yüzden böyle baskıcılar

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
#YaiptalYaİntihar

Top Bottom