BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Geçen sefer en ufak bir şey bilmeyerek ortalamamı 80 yaptım. Umarım bu seferde böyle olur
Bu durumu ben de yasadim, ozel okulda okuyan bazi arkadaslarima yan derslerin sorularini vermisler. Ana dersler full test ve basit sorularmis...Bir de şu var arkadaşlar. Özel okulda okuyan bir tanıdığıma tüm soruları ve cevapları vermişler kendisi hiç çalışmıyor ve ortalaması hep 95 üstü yani eşitsizlik var parası olan düdüğü çalıyor artık gerçekten bu haksızlığa dur dememiz lazım bizlere klasik sordular ve gerçekten çok zorlandım kimyacı sınavı o kadar zor yapmıştı ki sınavda 2'nin üstünde not alan 3-5 kişiydi ama diğer özellere bakıyorum nerdeyse herkesin notları 85 üstü ve bu notlar onlara üniversitede okula girmelerine avantaj olucak...
twitterda çok gördüm sınav cevaplarını atıyorlardı maalesefBunların bariz bariz belgeleri kağıtları mesajları twitterde paylaşıldı bulursam atayım . var öyle bir şey.
evet ama birçoğu veriyorözelden özele değişiyor kötü olanlar veriyor genelde
hayır öyle değil okula yazı gelcekmiş ayın 17sinde dedin bunu size kim söylediöğretmenlere derken yani okula demek istedim hani yoksa özel olarak öğretmenlere yazılı falan gelmicek ama öğretmenlere sonuçta sınavlarla alakalı belge atılcak onu demek istedim
sen bi bahçeşehir fen ve teknoloji lisesine bak günde 10 saat aşağısı çalışanı dövüyorlartwitterda çok gördüm sınav cevaplarını atıyorlardı maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ama birçoğu veriyor
özel okulda deneyimlemiş biri olarak şuan devletteyim ama özelde soruları verirler sınav esnasında sorsan yardımcı olurlar özel okullarda düşük not olmazBu durumu ben de yasadim, ozel okulda okuyan bazi arkadaslarima yan derslerin sorularini vermisler. Ana dersler full test ve basit sorularmis...
onlar da kendi boğazlarını düşünmek için yapıyorlar çünkü okullarında yüksek notlu öğrenciler çıkarsa fiyatları daha da artırcaklar ve kendileri daha çok kazanıcak o yüzden böyle baskıcılarsen bi bahçeşehir fen ve teknoloji lisesine bak günde 10 saat aşağısı çalışanı dövüyorlar
yüksek puanlı özel okullar çok daha baskıcı devletten çünkü iyi öğrenci istiyorlar duyulmak istiyorlar
fiyatlar zaten yıllık 100k tlonlar da kendi boğazlarını düşünmek için yapıyorlar çünkü okullarında yüksek notlu öğrenciler çıkarsa fiyatları daha da artırcaklar ve kendileri daha çok kazanıcak o yüzden böyle baskıcılar
hayır öyle değil okula yazı gelcekmiş ayın 17sinde dedin bunu size kim söyledi