Neler Yeni

Okul Sınavları Başlıyor

Rihhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Tarık Aydın
Bu ülkede normal zamanda derslerinde çok iyi olan şuan ülkemizde ki bu durumdan dolayı sınavlardan geçemeyen öğrenciler . Çoğu hayalinden vaz geçecekler ve ülkeye katkı sağlayamadıklarından suçlanıp azar işitecekler

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
keşke Atatürk gibi biri gelip ülkeyi kurtarsa da rahat etsek.
“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.”
Atam maalesef bizlere bir şey öğretememiş... Bize Atatürk, Fatih Sultan Mehmet gibi lider lazım

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
evet 1 tane olucak işte onun da olmaması gerekiyor önceki sene gibi 1. dönem notlarıyla geçirebilirler.
Bizim okulumuzda 1 virüslü çıktı ve hocalar hala sınavlara geldiğini söyledi. Bu ülkeyi yönetemiyorlar.

Rihhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Tarık Aydın
Varmıdır burada hayalleri olupta bu durumdan dolayı gerçekleştiremeynler

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Evren avcı
“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.”
Atam maalesef bizlere bir şey öğretememiş... Bize Atatürk, Fatih Sultan Mehmet gibi lider lazım
aga napabilirimki çoğunluk olan 60yaş üstü abaza dayılar yüzünden hiçbirşey yapamıyoz.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Bu ülkede normal zamanda derslerinde çok iyi olan şuan ülkemizde ki bu durumdan dolayı sınavlardan geçemeyen öğrenciler . Çoğu hayalinden vaz geçecekler ve ülkeye katkı sağlayamadıklarından suçlanıp azar işitecekler
8. Sınıftan 90 puanla geçip şuan lise 1 de sınıfta kalmanın eşiğinde biri olarak çok doğru bu dediğiniz

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bizim okulumuzda 1 virüslü çıktı ve hocalar hala sınavlara geldiğini söyledi. Bu ülkeyi yönetemiyorlar.
bizde de temaslı çıkmıştı ama saklamışlardı hatta teneffüslerde herkes sınıfa çıkarken mesafesiz çıkıyorlardı herkes aynı anda çıkıyordu ama herkes sessiz kalarak sakladı hatta ben sınavdan 1 hafta sonra hastalandım ve gittim test olduk neyse ki negatif çıktık

Ariseks

80+ Gold
17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor :) ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?
kaçıncı sınıf

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir gün gelecek herkes ettiğini bulacak. Tabi kendi çocuğu özelde yurt dışında ohh mis gibi hayat baba parasını yollasın evini kursun hayatını yaşasın para var pul var eğitim var boş sınav stresi yok ben az önce kaşımı elledim saçlar bitti kaşlar dökülmeye başladı yeter ulan biz de insanız.
Nedir bu çektiğimiz adam derste uyuyor resmen bide dersi anlayacağım ben bu ses tonundan soonra bide sınava girecem . Ya olalım bitsin gitsin ya da boş stres yaptırmasınlar. Sırtımın ağrısından oturamıyorum ne vasrsa yapıyorum başım çatlıyor . Gözlerim ağrıyor . Bilgisayar başında oturmaktan kambur kaldım . Korse belimi sıkıyor birde müthiş eğitim deniyor . MÜthiş ki ne müthiş.
Aynı şekilde bende. Ziya karşıma gelirse valla ağız göz dalasım var yada sövesim var.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
bizde de temaslı çıkmıştı ama saklamışlardı hatta teneffüslerde herkes sınıfa çıkarken mesafesiz çıkıyorlardı herkes aynı anda çıkıyordu ama herkes sessiz kalarak sakladı hatta ben sınavdan 1 hafta sonra hastalandım ve gittim test olduk neyse ki negatif çıktık
Şaka gibi aga ya... Okulları sadece sınav için açmak ayrı sorun. Okullar bence kapanmamalı, önlemleri alarak açılmalı fakat sadece sınav için açmak saçmalık

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Stresten saçları dökülen bir ben değilimdir herhalde dimi kafamın bazı yerlerde harbi dökülmeden açıklar oluştu neredeyse yaşım 17 :/ ?!?
Arka kısımlarında saç kıran oldu ciddiyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,906
Üyeler
168,053
Son üye
djelle
Top Bottom