ulan küçük yaşta stresin babasını öğrendik teşkürler sistemStresten saçları dökülen bir ben değilimdir herhalde dimi kafamın bazı yerlerde harbi dökülmeden açıklar oluştu neredeyse yaşım 17 :/ ?!?
“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.”keşke Atatürk gibi biri gelip ülkeyi kurtarsa da rahat etsek.
Bizim okulumuzda 1 virüslü çıktı ve hocalar hala sınavlara geldiğini söyledi. Bu ülkeyi yönetemiyorlar.evet 1 tane olucak işte onun da olmaması gerekiyor önceki sene gibi 1. dönem notlarıyla geçirebilirler.
aga napabilirimki çoğunluk olan 60yaş üstü abaza dayılar yüzünden hiçbirşey yapamıyoz.“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.”
Atam maalesef bizlere bir şey öğretememiş... Bize Atatürk, Fatih Sultan Mehmet gibi lider lazım
8. Sınıftan 90 puanla geçip şuan lise 1 de sınıfta kalmanın eşiğinde biri olarak çok doğru bu dediğinizBu ülkede normal zamanda derslerinde çok iyi olan şuan ülkemizde ki bu durumdan dolayı sınavlardan geçemeyen öğrenciler . Çoğu hayalinden vaz geçecekler ve ülkeye katkı sağlayamadıklarından suçlanıp azar işitecekler
bizde de temaslı çıkmıştı ama saklamışlardı hatta teneffüslerde herkes sınıfa çıkarken mesafesiz çıkıyorlardı herkes aynı anda çıkıyordu ama herkes sessiz kalarak sakladı hatta ben sınavdan 1 hafta sonra hastalandım ve gittim test olduk neyse ki negatif çıktıkBizim okulumuzda 1 virüslü çıktı ve hocalar hala sınavlara geldiğini söyledi. Bu ülkeyi yönetemiyorlar.
kaçıncı sınıf17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?
Aynı şekilde bende. Ziya karşıma gelirse valla ağız göz dalasım var yada sövesim var.
Şaka gibi aga ya... Okulları sadece sınav için açmak ayrı sorun. Okullar bence kapanmamalı, önlemleri alarak açılmalı fakat sadece sınav için açmak saçmalıkbizde de temaslı çıkmıştı ama saklamışlardı hatta teneffüslerde herkes sınıfa çıkarken mesafesiz çıkıyorlardı herkes aynı anda çıkıyordu ama herkes sessiz kalarak sakladı hatta ben sınavdan 1 hafta sonra hastalandım ve gittim test olduk neyse ki negatif çıktık
Arka kısımlarında saç kıran oldu ciddiyim.Stresten saçları dökülen bir ben değilimdir herhalde dimi kafamın bazı yerlerde harbi dökülmeden açıklar oluştu neredeyse yaşım 17 :/ ?!?