F/P Wobble Sorunsuz 65 Klavye Önerisi

flentin

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
baslikda yazdigi gibi mumkunse siyah türkçe yön tuslari bulunan bir klavye ariyorum butcem 3,4 arası yardimci olursaniz sevinirim

o bütçeye direkt asus rog strix scope rx bakabilirsin hem siyah hem türkçe hem yön tuşları falan tam istediğin gibi optik mekanik switchleri var ömürlük klavyedir o bütçede daha iyisini bulamazsın kolay kolay bi araştır istersen

ilk çıkan ilnki attım daha uyguna bulabilirsin

o bütçeye direkt asus rog strix scope rx bakabilirsin hem siyah hem türkçe hem yön tuşları falan tam istediğin gibi optik mekanik switchleri var ömürlük klavyedir o bütçede daha iyisini bulamazsın kolay kolay bi araştır istersen

ilk çıkan ilnki attım daha uyguna bulabilirsin
hocam 3 yil bu klavyeyi kullandim, numlock ve f tuslari olmamasi benim icin hem fiyat hemde kapladigi alan acisindan daha iyi olur

hocam 3 yil bu klavyeyi kullandim, numlock ve f tuslari olmamasi benim icin hem fiyat hemde kapladigi alan acisindan daha iyi olur
numpad ve f tuşları istemiyosan direkt yüzde 60 modellere bakacaksın o zaman. o fiyat bandında siyah türkçe bulabileceğin en düzgün kart hyperx alloy origins 60 modelidir

burdan bi bak

hocam yon tuslari yok ve mekanik olsa iyi olur

Geri