Yardım HP Omen 400 DPİ Ayarı Nasıl Yapılır?

VorleN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,776
Arkadaşlar oyun oynarken mouse çok hızlı dönmeye başladı baktım üzerindeki ışık mavi yanıyordu (her bir ışık farklı dpi temsil ediyor) ben dpi tuşuna bastığımda istediğim dpi a yani ışığa getirdiğimde tekrar mavi oluyordu daha sonra ben sağdaki tuşların ikisine de basılı tutarken aynı anda dpi tuşuna bastım logodaki ışık söndü aynı işlemi tekrar yaptığımda ışık rainbow olmuştu sürekli renk değiştiriyordu güzel görüntüsü vardı ama mouse hala çok hızlıydı benim için sonra farklı bir kombinasyon yaptım (ne yaptığımı hatırlamıyorum) mouse pavyon ışığına dönmüştü (sürekli pembe olup kapanıyordu) gene bir kombinasyon yaptım mouse düzgün görünüyordu sonra istediğim dpi olan kırmızı-turuncu arasına getirdim bu sefer de turuncuya kilitlenmişti bir kombinasyon daha yaptım şuan mouse siyah dpi tuşuna basınca renkler çıkıyor 5 sn sonra kararıyor. Nasıl normal haline getirebilirim mouseyi?

Knk bende de aynısı var kullanım kılavuzunda yazıyordur varsa bak yoksa ben bakayım.

Ekler

• 20210507_220036.jpg
    20210507_220036.jpg
    477.3 KB · Hit: 126
Son düzenleme:
Hemen bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu buldum:
Beceremedim :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanım kılavuzunu buldum ayarladım zaten kılavuzda 1-2-3-4 tuşlarının anlamları yazıyormuş.

Son düzenleme:
Geri