İphone 12 Mini Alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Şuan elimde iphone 11 var gayet memnunum fakat ips ekrandan bıktım artık. Bütçem 12 mini'ye yetiyor, evet biliyorum boyut ve pil konusunda iphone 11'in gerisinde kalıyor ama bunları kabul etmiş durumdayım. Ekran çözünürlüğü ve amoled olması beni daha çok çekiyor, şimdi asıl soruma gelecek olursak. İphone 12 mini küçük bir telefon, bu modeli alırsam satmaya kalktığımda sorun yaşar mıyım. Malum büyük ekran sevgisi daha çok, bu konu hakkında kararsız kaldım.

bence 11 sat satıldıktan sonra alıcaksan al satılma konusuda iphone bir cihazda teknik bir sıkıntısı olmadığı sürece satılma sıkıntısı pek olmaz

Şuan elimde iphone 11 var gayet memnunum fakat ips ekrandan bıktım artık. Bütçem 12 mini'ye yetiyor, evet biliyorum boyut ve pil konusunda iphone 11'in gerisinde kalıyor ama bunları kabul etmiş durumdayım. Ekran çözünürlüğü ve amoled olması beni daha çok çekiyor, şimdi asıl soruma gelecek olursak. İphone 12 mini küçük bir telefon, bu modeli alırsam satmaya kalktığımda sorun yaşar mıyım. Malum büyük ekran sevgisi daha çok, bu konu hakkında kararsız kaldım.
İphone alacaksam mini gibi itici bir ismi olan telefonu almam şahsen benim kafamda hiçbir zaman ikinci el bir telefon almak yoktur.

Iphone satarken sorun yaşayacağını düşünmüyorum baktığımızda hala ıphone6 bile satın alanlar var ancak tek ekran için o kadar para vermeye değer mi bilemedim telefonu daha çok ne amaçla kullanıyorsun

iPhone çeyrek altın gibidir, alıcısı hazırdır (cihazda kusur yoksa). Apple bu mini furyasını devam ettirirse zaten ara model olarak kalmayacak. Alınabilir. Bu ara fiyatı da biraz geriledi.

zenginliğe bak

zenginliğe bak
Herkesin bütçesi aynı değil, her iPhone kullanıcısı zengin değil, illa yardım edin diyen yok ama bari boş post ile engel olmayın.

Şuan indirimde alınabilir bir telefon, iPhone telefon kolay satılan bir telefon, illa ki alıcı bulursunuz.

iPhone 12 mini ve iPhone 11 arasındaki farklara bakın:

Iphone satarken sorun yaşayacağını düşünmüyorum baktığımızda hala ıphone6 bile satın alanlar var ancak tek ekran için o kadar para vermeye değer mi bilemedim telefonu daha çok ne amaçla kullanıyorsun
Daha çok youtube arada mobil oyunlar internette gezinme gibi. Tek ekran için demeyin hocam baya fark var bilmiyorum teknoloji mağazasında karşılaştırdınız mı ama, yan yana getirince baya fark oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,098
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri