17 Mayısta Okullar Açılıyor

vakalar 1 haftaya 5k'ya düşcekmiş o yüzden diğerleri de erken açılması düşünülüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

#Hedef85MilyonVaka
5K'ya mı düşecekmiş? Overclock mu bu kardeşim!? Sanki numpadden 5000 yazacaklar uygula deyince düşecek vakalar 60K'dan 5 bine, dalga geçiyolar milletle yok öyle bir şey, vaka sayılarına canları ne isterlerse onu yazıyorlar, bu tablolar falan da yalan hiçbir şey doğru değil dalga geçiyolar bizle resmen

İnşallah yoksa 5 gün boyunca okula gitmek tam bir çile olur havalar zaten sıcak olucak bir de temmuzun 2'sine kadar okul sürücek
5 gün açarlarsa isyan çıkarır millet 5 gün açma gibi bir seçenekleri yok.

Erdoğan, normalleşme takvimi hakkında, "17 Mayıs itibarıyla başlayacak yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İlk kabine toplantımızın en önemli gündem maddelerinden biri bu olacak. Bu takvimde okulların açılışıyla ilgili süreç de yer alacak" ifadelerini kullandı.

5K'ya mı düşecekmiş? Overclock mu bu kardeşim!? Sanki numpadden 5000 yazacaklar uygula deyince düşecek vakalar 60K'dan 5 bine, dalga geçiyolar milletle yok öyle bir şey, vaka sayılarına canları ne isterlerse onu yazıyorlar, bu tablolar falan da yalan hiçbir şey doğru değil dalga geçiyolar bizle resmen
evet doğru diyorsun dalga geçiyorlar mesela bugün herkes dışarda vakalar gerçekten şu an çok ama az göstermeye çalışıyorlar çünkü her şeyi erkenden açmak istiyorlar

Döngü oldu artık.
Vakalar azalır
Okullar açılır
Vakalar artar
Okullar kapanır
Kapanma gelir vakalar düşer
Geri okullar açılır durmadan aynı şeyler.
Bir son bulmalı artık.

Döngü oldu artık.
Vakalar azalır
Okullar açılır
Vakalar artar
Okullar kapanır
Bir son bulmalı artık.
Bu döngü en az 1 sene daha sürücek gibi duruyor. Kasımda yine kapanırız ardından ocakta açılırız şubatta kapanırız mart-nisanda açılırız mayıs gelince yine kapanıp mayıs ortasında yine açarlar 2022'nin özeti

kabine pazartesi günü toplanmayacakmı

Bu döngü en az 1 sene daha sürücek gibi duruyor. Kasımda yine kapanırız ardından ocakta açılırız şubatta kapanırız mart-nisanda açılırız mayıs gelince yine kapanıp mayıs ortasında yine açarlar 2022'nin özeti
Bu stresle daha fazla yaşamak istemiyorum ya. Umarım biter vakalar.

İnşallah yoksa 5 gün boyunca okula gitmek tam bir çile olur havalar zaten sıcak olucak bir de temmuzun 2'sine kadar okul sürücek
Ben 6 Haziranda sinavimı veririm sonrasında kimse beni okula gönderemez

Döngü oldu artık.
Vakalar azalır
Okullar açılır
Vakalar artar
Okullar kapanır
Bir son bulmalı artık.
Katılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,370
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri