Yardım ASUS ROG Scope RX'de çınlama sorunu

Ata Şen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Merhabalar, 2 gün önce başlıktaki klavyeyi aldım. Elime bugün ulaştı ve test ettim. Tuşlarda bir problem yok fakat bir tuşa basınca alttaki metal plakadan çınlama sesi duydum ya da yay sesi pek anlayamadım fakat bir ses geliyor ayrıca space tuşu az bir tık daha sert basılması gerekiyor sanırım bu her klavyede var. Bu problemlerin sebepleri nelerdir iade etmeli miyim? Hepsiburada'dan Hepsiburada'nın kendi satıcısından aldım. Yardımlar için teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@AydinSahin

@TrmZ

Son düzenleme:
Merhabalar, 2 gün önce başlıktaki klavyeyi aldım. Elime bugün ulaştı ve test ettim. Tuşlarda bir problem yok fakat bir tuşa basınca alttaki metal plakadan çınlama sesi duydum ya da yay sesi pek anlayamadım fakat bir ses geliyor ayrıca space tuşu az bir tık daha sert basılması gerekiyor sanırım bu her klavyede var. Bu problemlerin sebepleri nelerdir iade etmeli miyim? Hepsiburada'dan Hepsiburada'nın kendi satıcısından aldım. Yardımlar için teşekkürler.

@AydinSahin

@TrmZ
Ne zaman aldın?

knk ses olarak var basınca meta sesi geliyr bir çınlama gibi
Metal sesi her tuşta geliyor mu?
Büyük ihtimal metal yere değiyor tuşlar.
Yay sesi olacağını sanmıyorum ama olabilrde

Metal sesi her tuşta geliyor mu?
Büyük ihtimal metal yere değiyor tuşlar.
Yay sesi olacağını sanmıyorum ama olabilrde
her tuştan geliyor epsini denedim az basınca ses gelmiyor

yandan bakınca göremedim metal yüzeye değdiğini

yandan bakınca göremedim metal yüzeye değdiğini
Hmm o zaman yay sesi var. İnceleme videolarında falan yay sesi olduğundan bahsedilmiş mi? veya ürün yorumlarında falan.

Hmm o zaman yay sesi var. İnceleme videolarında falan yay sesi olduğundan bahsedilmiş mi? veya ürün yorumlarında falan.
knk rx switchlerden dolayı sıfır ses olduğunu söylüyorlar yorumlarda çok sessiz diyor herkes

kanka ben de aldım 2 gündür kullanıyorum sesi acayıp hoşuma gitti razer gibi cat cat ses yok gene var ses ama o kadar rahatsız etmiyor beni aksine sesine bitiyorum ama senin dediğin gibi bi metal sesi gelmiyor ben de

kanka ben de aldım 2 gündür kullanıyorum sesi acayıp hoşuma gitti razer gibi cat cat ses yok gene var ses ama o kadar rahatsız etmiyor beni aksine sesine bitiyorum ama senin dediğin gibi bi metal sesi gelmiyor ben de
knk hiç mi glmiyor bitr metal yankı sesi

enter ve space de dene
sendeki rog scope rx mi
bir de yakın tut kulağını sessiz ortamda azcık sert bas dene biucundan geliyor mu metal yankı sesi

ceaplarsan çok iyi olur knk hayırlı olsun bu arada

knk hiç mi glmiyor bitr metal yankı sesi

enter ve space de dene
sendeki rog scope rx mi
bir de yakın tut kulağını sessiz ortamda azcık sert bas dene biucundan geliyor mu metal yankı sesi

ceaplarsan çok iyi olur knk hayırlı olsun bu arada
yok kanka gelmiyor denedim ses daha yüksek geliyor sadece. Evet aynı klavye reis zaten klavyenin dibinde değilsen seninde duymaman lazım bana tarif ettiğin şekilde geliyorsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri