!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ka
Arkadaş her bilemediğinde karşı tarafa akpli diyor. LUL
Nka ama sen akp lisin yemin ederim akplisin bak bu konuda 5 6 kişiyle tartışıyoruz ama tek akp sensin kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen kendini anlatamıyorsun. Yani benim anlamadığım kadın şu pandemi döneminde işsiz kalsa çok mu iyi olacak? :D Benim de çok arkadaşım var şuanda istanbul da bazı turistler için açılan yemek satışı yapan yerler var. Arkadaşlarım sevinerek gidiyorlar şu kötü zamanlarda açıldı da para kazanıyoruz diye :D
Bro harbi diyorum iyice sacmaladin yani olayı en fazla bu kadar cekebilirsin

Ka

Nka ama sen akp lisin yemin ederim akplisin bak bu konuda 5 6 kişiyle tartışıyoruz ama tek akp sensin kusura bakma

Ak Partili olsa sanane bundan ? İstediği partiyi tutar.

Ka

Kardeşim söyle ne anlatmak istediğini ona göre cevap vereyim bende. Fotoya uzun uzun baktım art niyet göremedim. Şunu mu demek istiyorsun. Devlet kendi vatandaşını turistlere zorla hizmet ettiriyor. :D kimisi böyle bakar, bende kadın evine akşam ekmek götürebiliyor allahtan diye bakarım olaya.

Ak Partili olsa sanane bundan ? İstediği partiyi tutar.
5 kere ben akp li değilim ben muahilifim huu siz kör muhalifsiniz dedi sakamisin ya

Kardeşim söyle ne anlatmak istediğini ona göre cevap vereyim bende. Fotoya uzun uzun baktım art niyet göremedim. Şunu mu demek istiyorsun. Devlet kendi vatandaşını turistlere zorla hizmet ettiriyor. :D
Evet aynen öyle aynnnnen öyle 81 milyon şuanda evde zorla turistlere hizmet ediyor benim görüşüm bu

5 kere ben akp li değilim ben muahilifim huu siz kör muhalifsiniz dedi sakamisin ya

Evet aynen öyle aynnnnen öyle 81 milyon şuanda evde zorla turistlere hizmet ediyor benim görüşüm bu
Nasıl zorla kardeşim ya. :D Benim de birçok tanıdığım çalısıyor suanda istanbul ve antalyada garsonluk , paketcilik vs. gayette paralarını alıyorlar. Ve gayette memnunlar . Ayrıca Zorla niye hizmet ettirsin. Karşılığını almasa neden çalışsın ablamız. Ben gidiyorum der gider. Devlet niye hizmet etmedin diye DGM de yargılayacak hali yok :D :D Bence kafa yapın çok yanlış.

Nasıl zorla kardeşim ya. :D Benim de birçok tanıdığım çalısıyor suanda istanbul ve antalyada garsonluk , paketcilik vs. gayette paralarını alıyorlar. Ve gayette memnunlar . Ayrıca Zorla niye hizmet ettirsin. Karşılığını almasa neden çalışsın ablamız. Ben gidiyorum der gider. Devlet niye hizmet etmedin diye DGM de yargılayacak hali yok :D :D Bence kafa yapın çok yanlış.
Bence senin olaya bakış açın çok yanlış olayın hala çalışma felan olduğunu soyluyorsun çok farklı kafalardayiz hocam siz beni zerre anlamadiniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri