P Project 3 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 56 Reaksiyon skoru 8 11 Mayıs 2021 #1 Evet başlıktaki gibi ses ve görüntüden giriş ve çıkış hepsi ful bilgisayar sesi full ama gerek bildirimler gerek konuşan lişinin sesi çok az geliyor ama oyun oynarken spotify dan bir şeyler dinlerken ses normal geliyor
Evet başlıktaki gibi ses ve görüntüden giriş ve çıkış hepsi ful bilgisayar sesi full ama gerek bildirimler gerek konuşan lişinin sesi çok az geliyor ama oyun oynarken spotify dan bir şeyler dinlerken ses normal geliyor
En İyi Cevap Wedi 11 Mayıs 2021 Masaüstünde sağ alttan hoparlör simgesine sağ tıklayın. Ses düzeyi karıştırıcısını aç'a tıklayın. Oradan Discord'u bulup ses seviyesini yükseltin.
Masaüstünde sağ alttan hoparlör simgesine sağ tıklayın. Ses düzeyi karıştırıcısını aç'a tıklayın. Oradan Discord'u bulup ses seviyesini yükseltin.
Wedi 80+ Bronze Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1,774 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 3,939 11 Mayıs 2021 #2 Ses düzeyi karıştırıcısından Discord'un sesini kısmış olabilirsiniz bir kontrol edin. Upvote 0 Downvote
P Project 3 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 56 Reaksiyon skoru 8 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Wedi yazmış: Ses düzeyi karıştırıcısından Discord'un sesini kısmış olabilirsiniz bir kontrol edin. Devamı için tıklayın... bu karıştırıcı discordda bilgisayarın içinde olan bir ayar mı tam anlamadım da Upvote 0 Downvote
Wedi yazmış: Ses düzeyi karıştırıcısından Discord'un sesini kısmış olabilirsiniz bir kontrol edin. Devamı için tıklayın... bu karıştırıcı discordda bilgisayarın içinde olan bir ayar mı tam anlamadım da
Wedi 80+ Bronze Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1,774 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 3,939 11 Mayıs 2021 #4 Masaüstünde sağ alttan hoparlör simgesine sağ tıklayın. Ses düzeyi karıştırıcısını aç'a tıklayın. Oradan Discord'u bulup ses seviyesini yükseltin. Upvote 0 Downvote En İyi Cevap
Masaüstünde sağ alttan hoparlör simgesine sağ tıklayın. Ses düzeyi karıştırıcısını aç'a tıklayın. Oradan Discord'u bulup ses seviyesini yükseltin.
P Project 3 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 56 Reaksiyon skoru 8 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 çok teşekkür ederim çözdüm sorunu Upvote 0 Downvote