morocco
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,466
Kurumlara herhangi bir resmi yazı gelmedi.Bize 24'üne ertelendi dediler.
Kurumlara herhangi bir resmi yazı gelmedi.Bize 24'üne ertelendi dediler.
5 yeterli.Revanier![]()
inşaat borusu kaç metre olsun istersin?
6 aydır çalışmıyosan sana 15 metre ideal.5 yeterli.
Muhtemelen okulların isteğine bağlı sınav günleri. 17 Mayıs'tan sonra başlayacağı kesin sadece. Sonrası okulun nasıl istiyorsa.Bize 24'üne ertelendi dediler.
1. Sınavlara corona olduğum halde girdim ayrı sınıfta ecel terleri dökerek, çok zorlanmıştım 1. sınavlarda sağlık açısından o yüzden sınavlardan soğudum. 2. Sınavlara girmeyi hiç istemiyorum o yüzden inşallah iptal olur.Arkadaslar gerek kamudan haber gerek ogrenci haber gerek yunus aydin hocamizdan aldigim Twitter bildirilerine gore lise sinavlari %100 iptal meb bayram hediyesi olarak bunu vericek
Alinan bilgilere göre 1.donem notlari dusuk olan kisiler isterse 2.donem sinavina girebilicek bir nevi sorumluluk/ortalam yukseltme sinavi gibi
Yine iyiyiz ders calisma stresinden kurtulduk ama son dakikaya kadar calisin calismaz iptal olmazsa GG WP
!!!Yatırım tavsiyesi degildir!!!
İptal dimi erteleme falan değil.Arkadaslar gerek kamudan haber gerek ogrenci haber gerek yunus aydin hocamizdan aldigim Twitter bildirilerine gore lise sinavlari %100 iptal meb bayram hediyesi olarak bunu vericek
Alinan bilgilere göre 1.donem notlari dusuk olan kisiler isterse 2.donem sinavina girebilicek bir nevi sorumluluk/ortalam yukseltme sinavi gibi
Yine iyiyiz ders calisma stresinden kurtulduk ama son dakikaya kadar calisin calismaz iptal olmazsa GG WP
!!!Yatırım tavsiyesi degildir!!!
Bize dün 17 de 3 sınavınız var dendi program atıldıBize 24'üne ertelendi dediler.
Ne erteleme var ne iptal suanİptal dimi erteleme falan değil.
Muhtemelen okulların isteğine bağlı sınav günleri. 17 Mayıs'tan sonra başlayacağı kesin sadece. Sonrası okulun nasıl istiyorsa.
Benim okulumdada 17 siydi ildisi gelenler oldugu icin 18 oldu ama gazetecilerin bu kadar garanti söylemesi inandirici geldi pandemiden beri herseyi dogru cikiyodu insallah dogrudur calismaya devam ediyorum ben inşallah dogru cikarBize dün 17 de 3 sınavınız var dendi program atıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne erteleme var ne iptal suan
Lise iptalse oda iptal olur belki 8 isen olmaz belkiOrtaokul?
1Yıldır kitap açmayıp ders dinlemeyen ben...6 aydır ders çalışmayan bne![]()
Bizimki 17 de 3 sınav var .dMuhtemelen okulların isteğine bağlı sınav günleri. 17 Mayıs'tan sonra başlayacağı kesin sadece. Sonrası okulun nasıl istiyorsa.