Lise sinavlari İptal edildi (Dediklerim Cikti )

Arkadaslar gerek kamudan haber gerek ogrenci haber gerek yunus aydin hocamizdan aldigim Twitter bildirilerine gore lise sinavlari %100 iptal meb bayram hediyesi olarak bunu vericek

Alinan bilgilere göre 1.donem notlari dusuk olan kisiler isterse 2.donem sinavina girebilicek bir nevi sorumluluk/ortalam yukseltme sinavi gibi

Yine iyiyiz ders calisma stresinden kurtulduk ama son dakikaya kadar calisin calismaz iptal olmazsa GG WP

!!!Yatırım tavsiyesi degildir!!!
1. Sınavlara corona olduğum halde girdim ayrı sınıfta ecel terleri dökerek, çok zorlanmıştım 1. sınavlarda sağlık açısından o yüzden sınavlardan soğudum. 2. Sınavlara girmeyi hiç istemiyorum o yüzden inşallah iptal olur.

Arkadaslar gerek kamudan haber gerek ogrenci haber gerek yunus aydin hocamizdan aldigim Twitter bildirilerine gore lise sinavlari %100 iptal meb bayram hediyesi olarak bunu vericek

Alinan bilgilere göre 1.donem notlari dusuk olan kisiler isterse 2.donem sinavina girebilicek bir nevi sorumluluk/ortalam yukseltme sinavi gibi

Yine iyiyiz ders calisma stresinden kurtulduk ama son dakikaya kadar calisin calismaz iptal olmazsa GG WP

!!!Yatırım tavsiyesi degildir!!!
İptal dimi erteleme falan değil.

Bizde sınav tarihleri bile duyurulmadı.

Muhtemelen okulların isteğine bağlı sınav günleri. 17 Mayıs'tan sonra başlayacağı kesin sadece. Sonrası okulun nasıl istiyorsa.
Bize dün 17 de 3 sınavınız var dendi program atıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne erteleme var ne iptal suan
Benim okulumdada 17 siydi ildisi gelenler oldugu icin 18 oldu ama gazetecilerin bu kadar garanti söylemesi inandirici geldi pandemiden beri herseyi dogru cikiyodu insallah dogrudur calismaya devam ediyorum ben inşallah dogru cikar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lise iptalse oda iptal olur belki 8 isen olmaz belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,319
Üyeler
187,487
Son üye
abu.
Geri