Çözüldü Asus TUF VG24VQ Shadow Boost Ayarını Etkinleştiremiyorum

ByHamza

80+
Reaksiyon skoru
49
Monitörü yeni aldım öncelikle söyleyeyim almak isteyen varsa direkt alsın düşünmeden neyse bugün aldım ayar yapıodum shadow boost bir türlü açılmıyor oyuna giriyorum belki oyunda açılır diye yine açamyıorum nasıl açabilirim tşk cahilliğimi aydınlatın

Ekler

• 20210508_235142.jpg
    20210508_235142.jpg
    2.8 MB · Hit: 338
Kullandığın profile göre bu ayarı açıp kapamana izin veriyor sanırım. Modları değiştirerek tekrar dene istersen.

Monitörü fps moduna alıp gölge güçlendirmeyi etkinleştirmeye çalış hocam. Monitör kullandığın modlara göre bazı ayarları etkinleştirmene izin veriyor. Örneğin sinema modundayken mavi ışık filtresini açamıyorsun

resim kısmına gelin netlik olacak netlikte iken yukarı tuşuna basın başka bir menü açılacak orada gölge güçlendirme var

asus tuf vg249q

bazı modlar açıkken bazı modları çalıştıramıyorsun bazı modlar aynı anda çalıştırılmıyor hepsini teker teker kapatıp öyle dene açmayı

Game visual kısmından modları değiştirip dener misin.
Monitörü fps moduna alıp gölge güçlendirmeyi etkinleştirmeye çalış hocam. Monitör kullandığın modlara göre bazı ayarları etkinleştirmene izin veriyor. Örneğin sinema modundayken mavi ışık filtresini açamıyorsun
resim kısmına gelin netlik olacak netlikte iken yukarı tuşuna basın başka bir menü açılacak orada gölge güçlendirme var

asus tuf vg249q
bazı modlar açıkken bazı modları çalıştıramıyorsun bazı modlar aynı anda çalıştırılmıyor hepsini teker teker kapatıp öyle dene açmayı
Tşk açtım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri