OnlyEmreks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 686
Bende neden olmuyor ?Şu an bilgi aldım. Henüz bir bitiş tarihi belirlenmemiş.
Bende neden olmuyor ?Şu an bilgi aldım. Henüz bir bitiş tarihi belirlenmemiş.
Drop plus aldım 350 TL'ye geldi.Hayırlı olsun, ne aldın?
İlk siparişe özel.Bende neden olmuyor ?
Hayırlı olsun dostum.Drop plus aldım 350 TL'ye geldi.
bende klavye alacağım sayendeİlk siparişe özel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun dostum.
Gainer aldım indirimli bir şekilde.Kampanya sayesinde ürün alan var mı indirimli şekilde?
Yeni hesap açarsam olur mu yani ?İlk siparişe özel
evet.Yeni hesap açarsam olur mu yani ?
Teşekkür ederim.Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
İlk siparişe özel 200TL veya üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor.
Kampanya mobil uygulamaya özel.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.
Not: Kampanya e-pinlerde geçerli değil.
Çok iyi gelmiş. Tekrardan hayırlı olsun, bende yeni bir mouse var piyasaya çıkarsa alacam inşallahDrop plus aldım 350 TL'ye geldi.
Evet olur.Yeni hesap açarsam olur mu yani ?
bende klavye alacağım sayende
Hayırlı olsun.Gainer aldım indirimli bir şekilde.
Bir de mousepad alacağım.
Müşteri hizmetlerine sordum, verdikleri cevap "henüz bir bitiş tarihi belirlenmedi".Çok iyi gelmiş. Tekrardan hayırlı olsun, bende yeni bir mouse var piyasaya çıkarsa alacam inşallah
@Mert Özkaya kampanya ne zamana kadar geçerliymiş öğrenebildin mi dostum?
Sindirim sistemim çok hızlı günde en az 4 5 öğün normal yemek üstüne ara öğünler yiyorum ama tık yok, bunu da aldım bakalım denemek için aldırırsa iyi olur.Evet olur.
Hayırlı olsun.
Kilo almaya çalışan bir ben değilmişim
Müşteri hizmetlerine sordum, verdikleri cevap "henüz bir bitiş tarihi belirlenmedi".
Bana da aynı şeyi diyorlar. Aynı şekilde aşırı yiyorum fakat kilo alamıyorum.Sindirim sistemim çok hızlı günde en az 4 5 öğün normal yemek üstüne ara öğünler yiyorum ama tık yok, bunu da aldım bakalım denemek için aldırırsa iyi olur.
Doktora gittiğimde bu yaşlarda normal ilerde düzelir gibi bir sonuç aldım o yüzden sağlıksız olduğumu da zannetmiyorum.
Aslında iyi olan da yiyip yiyip kilo almamak fakat bir yerden sonra soruna dönüşüyor.Bana da aynı şeyi diyorlar. Aynı şekilde aşırı yiyorum fakat kilo alamıyorum.
Gainer kilo aldıracaktır. Ben gainer ile 1 ayda 5 kilo almıştım daha sonra bıraktım.