🔥İndirim !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!

Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
İlk siparişe özel 200TL veya üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor.
Kampanya mobil uygulamaya özel.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.
Not: Kampanya e-pinlerde geçerli değil.​
Teşekkür ederim.

Drop plus aldım 350 TL'ye geldi.
Çok iyi gelmiş. Tekrardan hayırlı olsun, bende yeni bir mouse var piyasaya çıkarsa alacam inşallah :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mert Özkaya kampanya ne zamana kadar geçerliymiş öğrenebildin mi dostum?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Wedi
Yeni hesap açarsam olur mu yani ?
Evet olur.

bende klavye alacağım sayende
Gainer aldım indirimli bir şekilde.
Bir de mousepad alacağım.
Hayırlı olsun.
Kilo almaya çalışan bir ben değilmişim:)

Çok iyi gelmiş. Tekrardan hayırlı olsun, bende yeni bir mouse var piyasaya çıkarsa alacam inşallah :)

@Mert Özkaya kampanya ne zamana kadar geçerliymiş öğrenebildin mi dostum?
Müşteri hizmetlerine sordum, verdikleri cevap "henüz bir bitiş tarihi belirlenmedi".

Evet olur.

Hayırlı olsun.
Kilo almaya çalışan bir ben değilmişim:)

Müşteri hizmetlerine sordum, verdikleri cevap "henüz bir bitiş tarihi belirlenmedi".
Sindirim sistemim çok hızlı günde en az 4 5 öğün normal yemek üstüne ara öğünler yiyorum ama tık yok, bunu da aldım bakalım denemek için aldırırsa iyi olur.
Doktora gittiğimde bu yaşlarda normal ilerde düzelir gibi bir sonuç aldım o yüzden sağlıksız olduğumu da zannetmiyorum.

Sindirim sistemim çok hızlı günde en az 4 5 öğün normal yemek üstüne ara öğünler yiyorum ama tık yok, bunu da aldım bakalım denemek için aldırırsa iyi olur.
Doktora gittiğimde bu yaşlarda normal ilerde düzelir gibi bir sonuç aldım o yüzden sağlıksız olduğumu da zannetmiyorum.
Bana da aynı şeyi diyorlar. Aynı şekilde aşırı yiyorum fakat kilo alamıyorum.
Gainer kilo aldıracaktır. Ben gainer ile 1 ayda 5 kilo almıştım daha sonra bıraktım.

Bana da aynı şeyi diyorlar. Aynı şekilde aşırı yiyorum fakat kilo alamıyorum.
Gainer kilo aldıracaktır. Ben gainer ile 1 ayda 5 kilo almıştım daha sonra bıraktım.
Aslında iyi olan da yiyip yiyip kilo almamak fakat bir yerden sonra soruna dönüşüyor.
Yağı kas kütlesi olarak çeviremiyorsun bu başlı başına bir sorun zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,724
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri