- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsunEline sağlık, dün hesap açıp kulaklık ve klavye fare seti aldım kampanya sayesinde. Müteşekkirim.
Hayırlı olsunEline sağlık, dün hesap açıp kulaklık ve klavye fare seti aldım kampanya sayesinde. Müteşekkirim.
Teşekkürler hocam.Hayırlı olsun
Anladım, teşekkürlerİlk siparişe özel dostum. Yeni bir hesap oluşturman gerekiyor eğer daha önce alışveriş yaptıysan. Ek olarak eklemek istiyorum E-PİNlerde geçerli değil.
ÜzdüE-PİNlerde geçerli değil.
190 TL'ye 200 TL'lik kodu kim alıyor söylesene . 10 TL'lik kodları zaten 7.5'a 8 TL'ye satıyorlar..,200TL'lik steam kodunu 150TL'ye alıp 190TL'ye Satın. Hem para elinize geçer hem 40tl kâr. Tabii parası elinde olsun isteyenler uygulayabilir.
Bilmiyorum dostum.ne zamana kadar geçerli reis onu biliyormusun
Evet dostum belirttim başta da zatenİlla mobil uygulamadan mı alışveriş yapmak lazım?
Şu an bilgi aldım. Henüz bir bitiş tarihi belirlenmemiş.ne zamana kadar geçerli reis onu biliyormusun
Ben aldım.Kampanya sayesinde ürün alan var mı indirimli şekilde?
tamda 50tl lik steam kod alırım diye girmiştim üzdüArkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
İlk siparişe özel 200TL veya üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor.
Kampanya mobil uygulamaya özel.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.
Hayırlı olsun, ne aldın?Ben aldım.