Wedi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
Çok aktif olman lazım.Aynen bende de yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hiç sahip olmadım ama bende de yok.
Çok aktif olman lazım.Aynen bende de yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hiç sahip olmadım ama bende de yok.
Her gün açık discordÇok aktif olman lazım.
hesabım 2 yıllık sadece son 2 haftadır aşırı aktif olarak kullanmaya başladım biraz da şans meselesi sanırımÇok aktif olman lazım.
Bu 2 ay önce bana da çıkmıştı arkadaşlarımın hiçbirine çıkmamıştı tamamen şansa çıkıp çıkmaması.Kısa ve öz rehber tarzı bir konu açaraktan sizlerin de bu fırsattan yararlanmasını istiyorum.
Discord, discord'u aktif kullanan hemen hemen herkese "1 aylık bedava nitro" veriyor.
Yapmanız gereken sırasıyla
- Hesap ayarları sekmesine girin
-Abonelikler bölümünden kampanyayı kontrol edin, böyle bir yazı çıkması lazım.
Alıntıyı görüntüle
-"Claim your free month" yazısına basıyoruz.
-Adres bilgilerini tamamen sallayabilirsiniz.
Ben de şu anda bedava nitroyu almış bulunmaktayım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
-Kart için ben papara öneriyorum ya da başka sanal kart da olabilir,
-İçi boş herhangi bir kartımızın bilgilerini yazıyoruz ve bu kadar. Nitro hayırlı olsun.
Elbet aranızda bunu bilenler vardır bilmeyenler için baya kısa ve öz bir konu açmak istedim tekrardan hayırlı olsun.
Önemli: Daha önce Nitro'yu para ile almış olanlarda çalışmaz. Nitro sahibi olmadıysanız çıkma ihtimali olacaktır.
Herkese çıkacak diye bir garantisi de bulunmamaktadır.
Bana da bir hafta önce geldi bende arkada discord açık sürekli sana da yakında gelir.Her gün açık discord![]()
Umarım teşekkürlerBana da bir hafta önce geldi bende arkada discord açık sürekli sana da yakında gelir.
Muhtemelen gelir, birkaç hafta daha bekle, yine gelmezse geçmiş olsun.Ben hiç sahip olmadım ama bende de yok.
başlığı o kadar uzun tutamayacağıma göre ?Yanlış konu başlıklı konu. Discord Nitro 1 aylık daha önce üyeliği olmayanlara veriliyor.
aşağa notu düştüm tamamını okusunlar yarısını okuyup atlamasınlarYanlış konu başlıklı konu. Discord Nitro 1 aylık daha önce üyeliği olmayanlara veriliyor.
bu kampanya için özel bir not düşülmediğinden tarih bilgisi veremiyorum sadece daha önceden nitro almamış olmak ve ballı olmak lazımBazı kişilerde çıkmıyor.
Disccord'a belli bir tarihten beri üye olmak gerekiyor sanırım.