Lütfen Forum oylamasına katıl

Hangisi

• Donanım Haber

• TecnoPat

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Böyle bir karşılaştırmayı yapmaya gerek yok. Amaç yardım isteyenlere yardım etmek, bu işte yarıştırılacak bir şey yok. Kitle farkı olabilir ancak bu kimseyi ilgilendirmez. İsteyen istediği forumda takılır, kimse de bir şey diyemez.
Geçeklere bakarsak her forumun cevap verme hızı yada uzmanlık arasında baya bir fark var
Ben insanların Fikirlerine karışmıyorum sadece fikirlerini soruyorum
Algıyı başka yere çekmeye çalışmayın 😠

Yanlış yerde konu açıyorsun.

DH Troll dolu.

Technopatın kuralları katı olmasa iyi bir forum. Ancak DA Forumda çok iyi forum.
Technopat'ta kurallara uyarsan gercekten güzel bir forum. Ancak bura hakkında açılan konularda zamanında ben de yer almıştım zaten sen de biliyorsun. Kullandıkça anladım ki kurallar dışında hiçbir fark yok.

Gör
Dostum aktif olmasının sebebi konuların denetlenmemesi :). Uzmanlık tartışlır bence. Her forumda illa ki uzman bir kitle bulunmakta. Karşılaştırma yapmaya gerek yok o iki forum arasından zaten Technopat'a üyeyim.
Görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler

Technopat'ta kurallara uyarsan gercekten güzel bir forum. Ancak bura hakkında açılan konularda zamanında ben de yer almıştım zaten sen de biliyorsun. Kullandıkça anladım ki kurallar dışında hiçbir fark yok.
Katılıyorum. Ama bir virgül yüzünden 2 Ay ban yemişliğim var. Kurallar öbür forumlardaki gibi yumuşatılırsa azda olsa iyi forum.

Katılıyorum. Ama bir virgül yüzünden 2 Ay ban yemişliğim var. Kurallar öbür forumlardaki gibi yumuşatılırsa azda olsa iyi forum.
Virgülden sonra kesin boşluk bırakmadınız değil mi :D? Evet o kurallar biraz saçma ama birçok forumdan daha düzenli yazılan yazılar fark ettiyseniz :).
Yine de biraz gevşetmeleri gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,350
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri