RAM MHz Nasıl Yükseltirim

Castollo

80+
Reaksiyon skoru
25
İyi bayramlar, kendime yeni bir sistem topladım ve sadece işlemcim hariç diğer tüm parçalar geldi. Şimdi RAM olarak Corsair Vengeance RGB Pro 8x2 16 GB 3200 MHz aldım. Anakartım ise Gigabyte B450M S2H V2 var.
Şimdi işlemcim gelince ben bu sistemi topladığımda hiç bir şey yapmadan bu 3200 değeri alabilir miyim ? Eğer alamazsam ne yapmam lazım detaylı olarak anlatabilecek var mı ?

İyi bayramlar, kendime yeni bir sistem topladım ve sadece işlemcim hariç diğer tüm parçalar geldi. Şimdi RAM olarak Corsair Vengeance RGB Pro 8x2 16 GB 3200 MHz aldım. Anakartım ise Gigabyte B450M S2H V2 var.
Şimdi işlemcim gelince ben bu sistemi topladığımda hiç bir şey yapmadan bu 3200 değeri alabilir miyim ? Eğer alamazsam ne yapmam lazım detaylı olarak anlatabilecek var mı ?
Umarım reklam sayılmaz ancak Technopat ve Abdullah abinin bu konu ile alakalı videoları var. Şimdi yazarak anlatırsak pek anlamayabilirsin. En sağlıklı şey video izlemek olur. Ayrıca yüksek ihtimal o değerlerde gelmeyecek. Sizin biostan o ayarlara çekmeniz gerek.

Bios üzerinden XMP ayarını açmanız gerekmekte.

Bu videoda güzel anlatılmış ben de bunu izleyip yaptim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,999
Üyeler
191,200
Son üye
avcikurt98
Geri