Epic Games Haftaya Gizemli Bir Oyunu Ücretsiz Yapacak!

Valla Epic Sony ile 200 milyon dolarlık anlaşma imzaladı ve anlaşma sadece özel oyunları içeriyor. 4 veya 6 oyun için anlaşıldı. Bunlar gelmezse başka ne gelebilir ki? Detroit desen geldi Horizon desen geldi. Bir tek bunlar kaldı.
Dediğim gibi. Epic games i bu tarz firmaları aldığı sürece benim için bir çöpten başka bir şey değildir. Tomb raider verse bile 1 ay oynarım sonra steam indirimden 17 tl ye alırım.

Dediğim gibi. Epic games i bu tarz firmaları aldığı sürece benim için bir çöpten başka bir şey değildir. Tomb raider verse bile 1 ay oynarım sonra steam indirimden 17 TL ye alırım.
Epic çöp bu konuda sana hak veriyorum. Ben her ücretsiz oyunu kütüphaneye ekliyorum belki ilerde satarım diye. Ücretsiz alıp oynadığım bir iki oyun oldu sadece onun dışında indirip oynamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 yıllık oyun. Sence vermeleri normal değil mi?
Adam onu kast etmedi sen iyi oyun vermedi dedin ya adam da GTA 5 iyi oyun demek istedi.

AÇıklandı mı oyun?

inşallah ama düşük ihtimal

oo çok iyi olur valla

Oyunun devri bitti ama hala oynayan varmı?
Zaten devri bitti diye gelir rocket league anlık oyuncu sayısı düştü diye ücretsiz oldu şimdi oyun bedava ama oyun içi içeriklere para verecek müşterileri var her şekilde kazanıyorlar

Zaten devri bitti diye gelir rocket league anlık oyuncu sayısı düştü diye ücretsiz oldu şimdi oyun bedava ama oyun içi içeriklere para verecek müşterileri var her şekilde kazanıyorlar
Haklısın hocam

Kaliteli, hikayeli bir oyun gelir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri