Neler Yeni

Epic Games Haftaya Gizemli Bir Oyunu Ücretsiz Yapacak!

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Epic games sevmiyorum ben zaten. Bide 7 yıllık oyun. Eski bi oyunu vermesi kolay zaten
Epici ben de sevmiyorum ama Sony özel oyunlarını getirecek yakında Sony ile anlaşma imzaladılar o zaman severim gibi geliyor.

Sensei123

80+ Bronze

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet. Epic tekel olmaya çalışıyor. Eğer Sony özel oyunlarını getirirse dikkatleri bayağı üzerine çeker. Ki benim de dikkatimi çeker yalan yok Sony özel oyunlarını oynamak benim hayalim. Konsolum yok.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Evet. Epic tekel olmaya çalışıyor. Eğer Sony özel oyunlarını getirirse dikkatleri bayağı üzerine çeker. Ki benim de dikkatimi çeker yalan yok Sony özel oyunlarını oynamak benim hayalim. Konsolum yok.
Artık Sony oyunlarınıda sevmiyorum. Epic games ten de nefret ediyorum. Bu tarz firmalar ile anlaşma yaptıkları sürece epic benim için bir çöpten başkası değildir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilemiyorum her şey beklenebilir.
1 hafta önce çıkmış ve çok satan bir oyunu ücretsiz yapamazlar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Artık Sony oyunlarınıda sevmiyorum. Epic games ten de nefret ediyorum. Bu tarz firmalar ile anlaşma yaptıkları sürece epic benim için bir çöpten başkası değildir
Sony oyunlarının kalitesi tartışılmaz bence. Unchearted olsun TLOU olsun GOW olsun bunları PC'de oynamak benim hayalimdi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Pc ye geleceklerini sanmıyorum onların
Valla Epic Sony ile 200 milyon dolarlık anlaşma imzaladı ve anlaşma sadece özel oyunları içeriyor. 4 veya 6 oyun için anlaşıldı. Bunlar gelmezse başka ne gelebilir ki? Detroit desen geldi Horizon desen geldi. Bir tek bunlar kaldı.

Top Bottom