Epic Games Haftaya Gizemli Bir Oyunu Ücretsiz Yapacak!

Epic games sevmiyorum ben zaten. Bide 7 yıllık oyun. Eski bi oyunu vermesi kolay zaten
Epici ben de sevmiyorum ama Sony özel oyunlarını getirecek yakında Sony ile anlaşma imzaladılar o zaman severim gibi geliyor.

Evet. Epic tekel olmaya çalışıyor. Eğer Sony özel oyunlarını getirirse dikkatleri bayağı üzerine çeker. Ki benim de dikkatimi çeker yalan yok Sony özel oyunlarını oynamak benim hayalim. Konsolum yok.

Evet. Epic tekel olmaya çalışıyor. Eğer Sony özel oyunlarını getirirse dikkatleri bayağı üzerine çeker. Ki benim de dikkatimi çeker yalan yok Sony özel oyunlarını oynamak benim hayalim. Konsolum yok.
Artık Sony oyunlarınıda sevmiyorum. Epic games ten de nefret ediyorum. Bu tarz firmalar ile anlaşma yaptıkları sürece epic benim için bir çöpten başkası değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemiyorum her şey beklenebilir.
1 hafta önce çıkmış ve çok satan bir oyunu ücretsiz yapamazlar

Artık Sony oyunlarınıda sevmiyorum. Epic games ten de nefret ediyorum. Bu tarz firmalar ile anlaşma yaptıkları sürece epic benim için bir çöpten başkası değildir
Sony oyunlarının kalitesi tartışılmaz bence. Unchearted olsun TLOU olsun GOW olsun bunları PC'de oynamak benim hayalimdi.

Pc ye geleceklerini sanmıyorum onların
Valla Epic Sony ile 200 milyon dolarlık anlaşma imzaladı ve anlaşma sadece özel oyunları içeriyor. 4 veya 6 oyun için anlaşıldı. Bunlar gelmezse başka ne gelebilir ki? Detroit desen geldi Horizon desen geldi. Bir tek bunlar kaldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,896
Üyeler
184,993
Son üye
B12Pixi
Geri