HİT_GOOSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,100
KötüGTA 5 ?
KötüGTA 5 ?
Bir çete savaşı başlattın.
Epic games sevmiyorum ben zaten. Bide 7 yıllık oyun. Eski bi oyunu vermesi kolay zatenBir çete savaşı başlattın.
Epici ben de sevmiyorum ama Sony özel oyunlarını getirecek yakında Sony ile anlaşma imzaladılar o zaman severim gibi geliyor.Epic games sevmiyorum ben zaten. Bide 7 yıllık oyun. Eski bi oyunu vermesi kolay zaten
Epic özel miEpici ben de sevmiyorum ama Sony özel oyunlarını getirecek yakında Sony ile anlaşma imzaladılar o zaman severim gibi geliyor.
inşallah ama düşük ihtimalR6 olabilir.
oo çok iyi olur vallaResident evil village
Oyunun devri bitti ama hala oynayan varmı?Epic fall guysı yapan firmayı satın almış büyük ihtimalle fall guys verecekler
Evet. Epic tekel olmaya çalışıyor. Eğer Sony özel oyunlarını getirirse dikkatleri bayağı üzerine çeker. Ki benim de dikkatimi çeker yalan yok Sony özel oyunlarını oynamak benim hayalim. Konsolum yok.Epic özel mi
Vermemesi daha doğru olur. Hileler artar ve oyunu alan kalmazinşallah ama düşük ihtimal
oo çok iyi olur valla
Bilemiyorum her şey beklenebilir.Vermemesi daha doğru olur. Hileler artar ve oyunu alan kalmaz
Oyun 1 hafta önce çıktı. Sence verirler mi
Artık Sony oyunlarınıda sevmiyorum. Epic games ten de nefret ediyorum. Bu tarz firmalar ile anlaşma yaptıkları sürece epic benim için bir çöpten başkası değildirEvet. Epic tekel olmaya çalışıyor. Eğer Sony özel oyunlarını getirirse dikkatleri bayağı üzerine çeker. Ki benim de dikkatimi çeker yalan yok Sony özel oyunlarını oynamak benim hayalim. Konsolum yok.
1 hafta önce çıkmış ve çok satan bir oyunu ücretsiz yapamazlarBilemiyorum her şey beklenebilir.
Sony oyunlarının kalitesi tartışılmaz bence. Unchearted olsun TLOU olsun GOW olsun bunları PC'de oynamak benim hayalimdi.Artık Sony oyunlarınıda sevmiyorum. Epic games ten de nefret ediyorum. Bu tarz firmalar ile anlaşma yaptıkları sürece epic benim için bir çöpten başkası değildir
Pc ye geleceklerini sanmıyorum onlarınSony oyunlarının kalitesi tartışılmaz bence. Unchearted olsun TLOU olsun GOW olsun bunları PC'de oynamak benim hayalimdi.
Valla Epic Sony ile 200 milyon dolarlık anlaşma imzaladı ve anlaşma sadece özel oyunları içeriyor. 4 veya 6 oyun için anlaşıldı. Bunlar gelmezse başka ne gelebilir ki? Detroit desen geldi Horizon desen geldi. Bir tek bunlar kaldı.Pc ye geleceklerini sanmıyorum onların